Dagboka fredag 10. juni 2011

Dagboka beklager ydmykt ovenfor @TV2Davy og #2fx mens NFF er ute med bøteheftet og gjør merkelige avgjørelser, men Vålerenga vinner igjen så da er vi egentlig likegyldige. NFF er ute og tøyser Disse vesenene i forbundet har vært ute og bestemt igjen. Den samme gjengen som synes korrupsjon er så nødvendig for å drive fotballen … Fortsett å lese «Dagboka fredag 10. juni 2011»

Dagboka beklager ydmykt ovenfor @TV2Davy og #2fx mens NFF er ute med bøteheftet og gjør merkelige avgjørelser, men Vålerenga vinner igjen så da er vi egentlig likegyldige.

NFF er ute og tøyser
Disse vesenene i forbundet har vært ute og bestemt igjen. Den samme gjengen som synes korrupsjon er så nødvendig for å drive fotballen fremover at de applauderer Blatter inn som yppersteprest i FIFA for neste fire årene, som har fratatt Skeid tre poeng. Etter at Skeid kjørte Tromsøs andrelag solid såre i stumpen og vant kampen 6-0 protesterte Tromsø. Skeid hadde nemlig brukt en spiller som ikke var spillerberettiget til den aktuelle kampen i Fair play ligaen. Smak litt på den. Fair play…her snakker vi om en passe amatørmessig klubb (tross alt 2. divisjon) som spiller med en kar som ble utvist i en cupkamp forut for denne seriekampen. Skeid oppfatter ikke at spilleren da må stå over serierunden, siden det ikke er mulig å stå over neste cuprunde, før etter at kampen mot Tromsø er spilt. Tromsø, som bare skal ha best mulig matching for andrelaget sitt, klager og blir tilkjent seieren. Umiddelbart åpner en rekke muligheter seg:

–          Fair play betyr at kamper avgjøres på kontorer, ikke på fotballbanen

–          NFF er faktisk, i likhet med FIFA, korrupte. Tromsø kunne betale mer enn Skeid

–          Spilleren til Skeid må umiddelbart kjøpes av Vålerenga. På egen hånd var han god nok til å påføre Tromsø seksmålstap

Hva annet kan man gjøre enn å bli trist?

NFF er ute og tøyser. Igjen.
Rosenborgs (fallende) supporterskare dro av et bluss i en kamp mot Brann. NFF er kontante og prinsippfaste i sin sanksjonering og bøtelegger Rosenborg med 25.000 kroner. Vent litt, har ikke Vålerenga fått bot på 50.000 for blussing? Åja, NFF er sikkert prinsippfaste allikevel siden Rosenborgs bluss var mer formildende der Vålerengas er fryktelig skjerpende. Da blir det spennende å følge med på hvilke konsekvenser skandalen i Fredrikstad får. Ikke røyken nei, raset da bølgebryteren klappa sammen. For oss som ikke har forstand virker råtne bølgebrytere og tribuneras langt farligere enn et par bluss.

Beklager Davy
I gårsdagens Dagbok begikk vi en liten blemme. Fullstendig ut av kontekst tok vi en av Davy Wathne sine twittermeldinger og dro den slutning at Davy også mislikte flytting av kamper i hytt og gevær. VPNs tilnærming ble i overkant tabloid og erkjenner at det var den spesielle runden som ble flyttet grunnet streik. Altså liker Davy flytting av kamper på generelt grunnlag, men ikke på spesielt grunnlag. Mer spesifikt når en kamp flyttes til en dag Davy har billett til et annet arrangement. Lærdommen får være at vi ikke må la Dagbladet og TV2 få for stor innflytelse på oss, skriveriene blir for lettvinte av det. Når det er skrevet får vi trekke pusten og sende vår hyllest til vår venn i Bergen. Endelig kommer erkjennelsen om at han ikke har nok kunnskap om fotball til å gjøre det greit på oddsen og vil holde seg til hagearbeid fremover. Måtte alle andre fotballforståsegpåere i pressen følge Davy sitt eksempel. Hører du Morten? Hagearbeid på alle sammen!

 

Hva med Vålerenga?
Jøss da, det skjer fremdeles ingenting. I ren desperasjon piska vi redaksjonens mest sjarmerende og atletiske medarbeider opp på Valle for å dekke treninga. Rapporten er nedslående. I et skinnsykt regnvær står vår mann og venter da spillerstallen kommer joggende. Først mot ham, så forbi ham og til slutt fra ham. Vangstein sa det var trening på torsdag, han kunne vært kamerat og nevnt i samme åndedrag at det var løpetrening på programmet. Vår medarbeider kommer nå til å få lungebetennelse og muligens stryke med, men det er i grunn like greit. Han er en dust. Vil du erstatte ham sender du mail til: kontakt_ossATTvpnDÅTTno. Eneste informasjon VPN sitter på utover dette var at Fellah sykla og Berre løp på mølle. Innendørs hvor det var varmt og tørt.

Sånn for å runde av uten å virke helt ubrukelige gratulerer Dagboka juniorene med sin småpene 6-1 seier over Valdres på bortebane. Hvorfor vår mann i Årdal ikke så kampen lurer mange av oss på, men gjev er seieren uansett.  I 2012 arrangerer UEFA og FA Champions League for juniorlag. Dette leser du mer om på klubbens sider og vi håper på tilsvarende seiere for Vålerenga der.

Legg igjen en kommentar