Dagboka tirsdag 14. juni 2011

Spillefri i helga. Det gir en dagbok uten de store aktuelle godbitene. Egentlig er det litt deilig å kunne lene seg tilbake i stolen å se røkla gjøre opp om poeng. Ellers er det imponerende av Rekdal å ta tre nye poeng, mens Hareide skriver litt mer av sin egen oppsigelse for hver serierunde. Nå … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 14. juni 2011»

Spillefri i helga. Det gir en dagbok uten de store aktuelle godbitene. Egentlig er det litt deilig å kunne lene seg tilbake i stolen å se røkla gjøre opp om poeng. Ellers er det imponerende av Rekdal å ta tre nye poeng, mens Hareide skriver litt mer av sin egen oppsigelse for hver serierunde. Nå mangler vel bare dato og underskrift.

Vålerenga i dag
Vålerenga spiller treningskamp mot Follo i bingen på Valle i ettermiddag. Trosser du regn og obsternasige ektefeller er du velkommen kl. 16. Du får se en blanding av A-lag og rekrutt ispedd en og annen 95-spiller. Det kan med andre ord bli spennende.

Her er laget: Gudmund Taksdal Kongshavn, Gard Aarvik, Andreas Nordvik, André Muri, Freddy dos Santos, Fredrik Stoor, Fegor Ogude, Yssouf Koné, Håvard Nielsen, Mohammed Fellah, Bojan Zajic, Harmeet Singh, Riki Alba, Nikolai Næss, Shåresh Ahmadi, Victor Johansen, Shola Akinyemi.

Bra av Follo at de stiller opp på kort varsel, slik at vi får kamptrening før vi tar i mot Sarpsborg 08 til søndag.

Ungdomslaga våre herjer
Juniorlaget slo Raufoss lett 3-0 og er videre til fjerde runde av NM og tok med det sin tiende strake seier. Guttelaget har leka med norgeseliten i helga og etter å ha slått RBK 6-0 i semifinalen rusla vi over Løv-Ham og vant finalen 2-0. Vi viste med det at G16 laget vårt er noe av det ypperste i Norge, du finner på G16 i Norge, ja trolig hele Norden.

Vålerenga i dag
Ta turen til Valle, i tilegg til å diskutere Vålerenga på jobben i morra kan du også klage over været. Det er to samtaletemaer helt gratis for deg som sliter med sosial omgang.

Legg igjen en kommentar