Dagboka onsdag 15. juni 2011

John Carew er en av universets mest uønska fotballspillere skal vi tro Dagbladet. Ellers koser vi oss med kampen mot Follo i går hvor man kjørte spilletid som i en hockeykamp. Tre ganger 20 minutter, men uten puck, skøyter og vanning i pausene John Carew Ryktebørsens uoffisielle kilder vil ha det til at Carew kan … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 15. juni 2011»

John Carew er en av universets mest uønska fotballspillere skal vi tro Dagbladet. Ellers koser vi oss med kampen mot Follo i går hvor man kjørte spilletid som i en hockeykamp. Tre ganger 20 minutter, men uten puck, skøyter og vanning i pausene

John Carew
Ryktebørsens uoffisielle kilder vil ha det til at Carew kan være på veg til oss på en kort leieavtale, sannsynligvis basert på gutteromslogikk av typen ”vi trenger en spiss, Carew er spiss og ledig, ja da er det jo bare logisk at han kommer i neste overgangsvindu”. Vi i VPN tror ikke på annet enn vi leser på klubbens sider, det har hittil vist seg å være den korteste veien til verifiserte nyheter. Forumrykter er egentlig bare korteste veien til frustrasjon og forbannelser. John Carew sto også på lista over de minst ønska navna i fotballverden akkurat nå, det gjorde også en rekke andre spillere som til sammen ville utgjort et lag som herja i Tippeligaen. Lett!

Treningskampen mot Follo
Merk dere navnet Riki Alba, mange av dere som følger norsk fotball tett, kjenner sikkert Alba fra tiden i Skeid. Denne 95-spilleren er fysisk sterk, rask og er ett av Norges største talenter. I går skåret han Vålerengas fjerde mål mot Follo. Vi får se hvordan det går med Riki Alba fremover, fysisk sett er det ikke noe og si på talentet til gutten.

Vålerenga i dag
Kom deg på nett og forsøk å sette penger på at Alba vinner NM Gull eller Tippeligaen før han er 25 år. Det eneste som kan stoppe denne Carew-kopien er gutten selv og en overgang til utlandet før han vinner noe med oss. Det er bare å håpe gutten har gode rådgivere og tar riktige valg de neste åra.

Legg igjen en kommentar