Dagboka torsdag 16. juni 2011

Vålerenga bøtelegges mens spillernes skader leges. Også ryktes det at Sjapperådet har fått puls og første bidraget kan ventes i handelen denne uka. Gjenstandskasting gir bot I kampen ute på Fornebu, den mot Stabæk, ble det kasta en del saker inn på banen. NFF liker dette dårlig og for en gangs skyld er det lett … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 16. juni 2011»

Vålerenga bøtelegges mens spillernes skader leges. Også ryktes det at Sjapperådet har fått puls og første bidraget kan ventes i handelen denne uka.

Gjenstandskasting gir bot
I kampen ute på Fornebu, den mot Stabæk, ble det kasta en del saker inn på banen. NFF liker dette dårlig og for en gangs skyld er det lett å være enig med aldershjemmet som skalter og valter med sporten vår. Man kan skylde på en rekke omstendigheter når ting kastes på banen. Følelser, engasjement, temperatur og et øyeblikks sinnssykdom. Selvsagt er dette bare tøys. Når du må finne frem noe som er kastbart, gjerne fra en lomme eller noe, for så å sende det i retning fotballbanen er det faktisk en overveid handling og ikke en impulsstyrt handling. Uansett, bota blei på 20000 kroner og Klanens holding til folk som kaster gjenstander kan du lese her.

Skadesituasjonen
Boakye spilte rekruttkamp mot Fram Larvik og Koné spilte mot Follo og det er lett å tolke det dit at disse nå er på gang og kan være klare mot Sarpsborg. Freddy har slitt litt med sjukdom, Hæstad har hatt kjenning med lysken og Nouri en strekk, allikevel er målet at de også skal være klare mot Sarpsborg på søndag. Med andre ord kan det se ut som om det leges i såre mannekropper på Valle hvilket er godt nytt. Skal vi håpe på at noen ukers ferie var det vi trengte for å komme i gang? Ja jøss, vi har jo håpa på det før og. Mer om skadesituasjonen, og hvordan det går med evigunge Berre leser du på klubbens sider.

Canada er ute
Hurra! Det betyr at Lars kan sette seg på flyet og komme seg hjem til Oslo i en helvetes fart. Gold Cup er for bønder uansett. Om han er klar for Sarpsborg er derimot ikke sikkert. Å fly over tidssoner og sånt gjør noe med form og tankeprosessene. På den annen side, det finnes mye fint i tabletter.
Luton på sin side blir straffet for at Jamaica vinner. Han får tidligst liv å reise hjem til Oslo 18. juni. Da spiller Jamaica kvartfinale mot USA og om alt planlegges riktig kan Luton sitte på fly til Gardermoen allerede kvelden 18. juni. Eller han må være landsforvist enda lenger.

Sjapperådet trekker pusten
Skal man stole på ryktebørsen, og det skal man jo, skjer det saker og ting. Etter sigende har Sjapperådet avholdt sitt tredje møte og er snart klare for en jubileumskolleksjon. En annen ting som er sikkert er at trøyer med MAFIFIA-motivet er i bestilling. Kan tenkes de allerede er i handelen denne uka. Selv om ting rører på seg har det tatt tid å få hjertet til Frankensteins monster til å slå. Etter år med tøys og tull er det neppe gjort over natta å få Sjapperådet stabilt og funksjonelt, men rapportene så langt virker lovende.

Fanzinenytt

Som en ekstratjeneste meldes det også om at fanzina =Enga går i trykken fredag. Den inneholder visst nok all den driten ei fanzine på papir skal inneholde, hånd i hånd med legendariske og velskrevne artikler. Logoen suger som tidligere men bildene er blitt fetere. Dessuten går alt overskudd til Kreftforeningen. Kjøp!

Mer om innholdet og grunnen for donasjonen til Kreftforeningen finner du hos Klanen.

Legg igjen en kommentar