Dagboka fredag 27. mai 2011

Først skal vi hente tre poeng på vestlandet, så er det ferie. Men hva med kampen mot Molde? Fosshaugane Campus Akkurat nå skinner sola over Sogndal, men snart plasker det ned igjen og grasmatta som var fæl i cupkampen onsdag blir bare verre. Vålerenga kan vente seg et nytt Haugesund, en match der ikke hjemmelaget, … Fortsett å lese «Dagboka fredag 27. mai 2011»

Først skal vi hente tre poeng på vestlandet, så er det ferie. Men hva med kampen mot Molde?

Fosshaugane Campus
Akkurat nå skinner sola over Sogndal, men snart plasker det ned igjen og grasmatta som var fæl i cupkampen onsdag blir bare verre. Vålerenga kan vente seg et nytt Haugesund, en match der ikke hjemmelaget, men hjemmebanen er den vanskeligste motstanderen. Potetjorde kalles det her østpå. Campus heter det i vest, oppkalt etter en ny potetsort.

Ja, ja. Når Sogndal får spise kirsebær med de store får vi være rause nok til å ete poteter med de små. Klare favoritter er vi uansett. 2.10 til oss, 3.00 til eplemoserne på langoddsen. Alt annet enn tre poeng til Vålerenga må betraktes som mislykka epleslang. Hva Stabæk og Lillestrøm dreiv med da det glapp mot lille Sogndal er det ikke lett å bli klok på, men en liten påminnelse om undervurdering var det.  Vålerenga har vært på bærtur før. Å være sikra seier på forhånd er sikreste vei til sikker nedrykksplass søndag kveld. Da blir mange på Fosshaugane glade, for det meldes at Campusen blir smekkfull. En sannhet med litt modifikasjoner: Det er mange kamp-og bussbilletter igjen i Sjappa. Klanen har fått hele vestre sving for seg selv, og det selges billetter ved inngangen.

Vålerenga – Molde
Kampen som ble utsatt skal spilles. Det går vi ut fra, men vi gikk også ut fra at vi fikk vite når. Forbundet lovte å komme med nytt oppsett for den streikerammete serierunden i løpet av uka, så de har noen timer på seg til å holde løftet sitt.

Skal vi tippe at NFF velger å avvente til etter neste cuprunde (22.juni) for å se hvor mange tippeligalag som kan settes opp i kvartfinalehelgen (som er seriefri) 13.-14. august ?

Det er bestemt at billetter som ble kjøpt til kampen den 22.mai vil være gyldige. Men ingen kan svare på om det går an å få igjen penga om kampen legges til et tidspunkt som slett ikke passer den enkelte.

Dagbladet ikke interessert
Dagbokmann Morten P bryr seg ikke om positive ting i supportermiljøet. Det selger ikke. Det må kinaputter til for å fenge. Derfor er ikke Dagbladet veien å gå om du vil høre mer om samarbeidet mellom supporterne (NASA), Norsk Toppfotball og Forbundet. Avtalen er unik i europeisk målestokk, og det samarbeidet som allerede har funnet sted mellom partene vekker oppsikt i de forsjellige supportermiljøene rundt om i Europa.
Les mer her.  Oppfordringen gjelder spesielt deg også, Morten.

Juniorene grusa Lillesrøm
På klubbsidene leser vi at juniorene vant 4-0 over serieleder Lillestrøm i interkretsserien. 1-0 ved pause og 4-0 da det gjensto et kvarter. Chuma Anene ekte hattrick!

Lillestrømspillerne ser ut til å bli flaska opp til møkkaspill fra ung alder. Er du bonde skal du forbli bonde. Ett minutt før slutt ble både sjokkerte spillere og tilskuere vitner til at en Lillestrømspiller helt unødvendig påførte Vålerengas Monir Ben Moussa en alvorlig kneskade da han satte inn en utrolig stygg takling som medførte at sesongen trolig er over for ham, skriver vif-fotball.no. Vi har i skrivende stund dessverre ikke funnet navnet til bondetampen som selvsagt fikk rødt kort. Les mer om kampen her.

God helg
Ikke undervurder noen selv om du ikkje skjønner ke dei pratar om !

Legg igjen en kommentar