Skammens liste

VPNs gapestokk for spillere uten ære Vi har fått nok Filmende fotballspillere. Flere enn noensinne? Real Madrid vs Barcelona ble et massivt utstillingsvindu for det, dessverre. Rivaldo ødela sitt rykte for alltid da han faka en ball i trynet under VM. Vålerenga har hatt pinlige Tobias Grahn. Er det ikke rart at de gjør det?  … Fortsett å lese «Skammens liste»

VPNs gapestokk for spillere uten ære

Vi har fått nok
Filmende fotballspillere. Flere enn noensinne? Real Madrid vs Barcelona ble et massivt utstillingsvindu for det, dessverre. Rivaldo ødela sitt rykte for alltid da han faka en ball i trynet under VM. Vålerenga har hatt pinlige Tobias Grahn.
Er det ikke rart at de gjør det?  Kameraene er jo der, og de blir stemplet for alltid som noen kjerringer. Men de gjør det, og det er ikke mindre av det, dessverre.

Vi har fått nok, og vil gi vårt bidrag til å fjerne dem. Med en god gammeldags gapestokk som trussel. VPN oppretter med dette Skammens Liste, der vi setter opp de spillerne i norsk tippeliga som i sesongen 2011 blamerer seg selv og sine klubber med filming og faking. Vårt håp: at færrest mulig vil være på en sånn liste. Spesielt våre egne.

Hellige kuer?
Hva med Vålerengas egne da, spør du? Vel, selvfølgelig skal de på lista om de driter ut klubben vår. Fotballen har krav til supporterne om hvordan de skal oppføre seg. Vi supportere har også krav til hvordan våre spillere skal oppføre seg. Ikke piss på logoen vår med filming. Forhåpentligvis slipper vi å se noen av våre på lista denne sesongen.

Hvordan du kommer på lista?
Vi forholder oss seff ikke til hva dommerne dømmer, de får dessverre ikke med seg alt. Derimot stoler vi på kameraene, de lyver sjelden. Og om det er glassklart at du er et rasshøl kommer du på lista, grattis.

Tips?
Har du navn som burde vært på lista? Mail oss på kontakt_oss (ÆTT)vpn(DÅTT)no
Kravet: videodokumentasjon, tippeligaspiller, sesongen 2011.
Hjelp oss å bli kvitt faenskapet.


Skammens liste:

– Magnus Wolff Eikrem, Molde. Prøver på klassisk vis å filme seg til straffe mot Rosenborg. Flaut.

– Tarik Elyounussi, FFK. Som Eikrem prøver han å filme seg til straffe mot bøfla. Så kontinental er du ikke etter noen måneder i nederlandsk fotball, Tarik.

– Gilles M’bang Ondo, Stabæk. Ikke bare filmer han og skaffer straffe til Stabæk mot FFK. Men han ler av det, innrømmer etter kampen at det ikke var straffe og sier at han filmet som Drogba. Med andre ord innrømmer at han er et rasshøl. Noe som både er fælt og litt imponerende.

Legg igjen en kommentar