Vi står sammen og kjemper

Moralen var på bunn blant spillerne i cupkampen mot Kjelsås mens humøret til supportere var på vei i dass. Hæstad sendte et brev med beklagelse fra spillerne og på lørdagens trening bestemte Vålerengas supportere seg for å gi spillerne en klem. En ganske løs idé på forumet, nærmest et hjertesukk, om å støtte spillere på … Fortsett å lese «Vi står sammen og kjemper»

Moralen var på bunn blant spillerne i cupkampen mot Kjelsås mens humøret til supportere var på vei i dass. Hæstad sendte et brev med beklagelse fra spillerne og på lørdagens trening bestemte Vålerengas supportere seg for å gi spillerne en klem.

En ganske løs idé på forumet, nærmest et hjertesukk, om å støtte spillere på lørdagstreninga før kampen mot Fredrikstad 16. mai resulterte i at noen snakket sammen. Telefonregninger økte og på relativt kort tid ble det avklart at vi er i stand til å stille med en relativt stor gjeng på Valle. Klokka 10:30 en lørdagsmorgen skulle spillerne og støtteapparat få beskjed om at folk er ganske glade i dem, tross alt. Alt er duket for male bonding og ømhet.

Turgruppa står opp alt for tidlig denne lørdagen. Allerede 09:00 var de i gang med å rigge utstyr så alle som kom litt reduserte, eller i kjempeform, kunne få gratis pølser og brus til frokost. Enga TIFO, Ikaros og sikkert noen andre er heller ikke snauere. Bortgjemt i skuffer og skap har de funnet bannere og ubrukte TIFO-effekter. Flaggborgen pynter med sine flotteste faner. Enkelt oppsummert er det jævlig bra å se hvor raskt supportermiljøet rundt Vålerenga klarer å organisere seg. På forumet ble forslaget lansert onsdag kveld, første offisielle bekreftelse på samling kom torsdag formiddag og lørdag drar man i land et lite arrangement for om lag 60 fremmøtte det tar andre frivillige foreninger uker å planlegge.

Når spillerne ankommer treningsfeltet brennes det av med fyrverkeri, bluss og konfetti. Applausen bryter løs blant de fremmøtte og ”Oslos stolthet” runger mellom blokker på et ellers morgenstille Valle. Som oppvarming til treninga hjalp spillerne med opprydding av papir og skal vi dømme etter glisene deres var dette noe de satte pris på. Ikke nødvendigvis oppryddinga, selv om de smilte godt da og, men oppmøtet og mottakelsen. Ikke rart, hvem andre får en slik mottakelse når de møter på jobb lørdag morgen?

Hva så med treninga? Veggspill ble drillet med fokus på bredde og hurtig bevegelse i lengderetning. Langpasninger med mottak i fart var også i fokus. Og der stopper denne karens fotballfaglige kunnskaper og det kan bare konkluderes med at når sola skinner over Enga, da vil det garantert bli fest.

Trykk på bildene 2 ganger for stort format

Les også:

Full fyr på Vålerenga-treninga (TV2 Sumo/VIF-TV)

Legg igjen en kommentar