Dagboka fredag 29. april, 2011

Vålerenga gjør seg klare for cupkampen mot Oldenborg på Frogner Stadion og Håvard Nielsen spiller G19-landskamper for Norge. Dessuten er det lite nytt og fredag. Vålerenga møter Oldenborg i den første NM-runden på Frogner stadion søndag 1. mai kl. 18.00. Det har vel de fleste fått med seg. Etter den litt tafatte kampen mot Rosenborg, … Fortsett å lese «Dagboka fredag 29. april, 2011»

Vålerenga gjør seg klare for cupkampen mot Oldenborg på Frogner Stadion og Håvard Nielsen spiller G19-landskamper for Norge. Dessuten er det lite nytt og fredag.

Vålerenga møter Oldenborg i den første NM-runden på Frogner stadion søndag 1. mai kl. 18.00. Det har vel de fleste fått med seg. Etter den litt tafatte kampen mot Rosenborg, som dessuten resulterte i tap, slikker Vålerenga sårene. Cupens første runde er en ypperlig anledning til å trene offensiv samhandling. Det samme sier Stefan Strandberg til VIF TV der han lister opp profesjonell holdning (i en kamp man «lett» skal vinne), viktigheten av å være nøye i spillet og ikke minst i å la det offensive spillet sette seg.

En mann som kunne trengt litt timingtrening er Håvard Nielsen, men den treningen får han ikke gjennom Vålerenga i helgen. Nielsen spiller nemlig for G19-landslaget i EM kvalik i Sarpsborg. Laget feide elegant over Moldova 4-0 i går etter at Håvard Nielsen skaffet Norge straffe på det første målet. Lørdag venter Wales og tirsdag er Serbia som står for tur. Eksperter hadde utpekt Serbia som favoritt, men de tapte 2-3 for Wales. Dermed blir morgendagens kamp en nøkkelkamp.

Men vi tipper det er søndagens cupkamp som vekker mest interesse. Som skrevet i går så er et ikke forhåndssalg til denne kampen. Derimot så blir billetter blir solgt ved inngangen for kr. 100,- for voksne og kr. 50,- for barn.

Portene åpner 16.30 og billettsalget starter ca 10 minutter før.

NM for G16 – Vålerenga – Lisleby

Søndag møter Vålerengas guttelag Lisleby i første mellomrunde i NM. vinn eller forsvinn kl. 17.00 på Rolvsøy Kunstgress. Vålerenga må sies å være stor-favoritter mot Lisleby, selv om Lisleby ble kretsmestere i Østfold i 2010 både i 14 og 16-årsklassen. Har du lite å finne på til helga er kanskje kampen mot guttelaget til klubben som Vålerenga har sin største seier mot på øverste nivå i norsk fotball med 8-0 noe som frister.

Dagboka lover fyldig kampreferat mandag! (og vi røper vel ikke for mye om vi nevner at Lislebys 16-åringer har vært trent av en sentral VPN medarbeider, så får vi se hvordan det slår ut).

Legg igjen en kommentar