Dagboka torsdag 28. april, 2011

Vi nærmer oss nok en hvilehelg i eliteserien, mens 1. runde i cupen skal unnagjøres. En ypperlig anledning for Vålerenga til å spille på seg selvtillit, i tilfelle det har manglet, eller kanskje enda bedre: Hva med å spille på seg målteft? Det er ikke helt enkelt å vite hva man går til i de … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 28. april, 2011»

Vi nærmer oss nok en hvilehelg i eliteserien, mens 1. runde i cupen skal unnagjøres. En ypperlig anledning for Vålerenga til å spille på seg selvtillit, i tilfelle det har manglet, eller kanskje enda bedre: Hva med å spille på seg målteft?

Det er ikke helt enkelt å vite hva man går til i de første rundene i cupen. Personlig husker jeg best de gangene Vålerenga stanger og stanger, gjerne i drittvær, for til slutt å enten gå på et forsmedelig tap eller en seier med betydelig bismak. Men tenker man seg om litt mer enn umiddelbart skyldes nok dette at den typen minner har en tendens til å brenne seg fast i hukommelsen. En kanskje mer realistisk forventning er en komfortabel storseier innlagt pene mål av fremadstormende unggutter og, forhåpentligvis, a-lagsspisser på bedringens vei.

For en gangs skyld går 1. runde i siviliserte strøk: Våleerenga møter 4. divisjonslaget Oldenborg på Frogner stadion søndag 1. mai kl. 18.00. Det er ikke forhåndssalg til kampen. Billetter blir solgt ved inngangen for kr. 100,- for voksne og kr. 50,- for barn. På forument anbefaler Oldenberg sterkt at man tar med seg kontanter. For dette kan bli folksomt.

Portene åpner 16.30 og billettsalget starter ca 10 minutter før. Vålerenga-supportere skal inn hovedinngangen og vil stå på murtribunen. Ved denne inngangen vil det bli 2 billettutsalgssteder også med bankterminal, men som sagt så oppfordres det til å betale kontant for å unngå kø.

vif.no skriver at Miniklanenmedlemmer har inngang sammen med Oldenborg sine supportere på motsatt side, mot Frognerbadet (det går en bilvei inn der fra Kirkeveien (ring 2)).

Det er kun 3900 plasser på stadion, da dette er maks og det er førstemann til mølla. Oldenborg skriver videre at dersom det er det 3900 innenfor portene så kommer man dessverre ikke inn.

Som en bisetning så nevner vi at dersom det blir utsolgt så vil det være nesten dobbelt så mange som Lyn hadde i fjor, med andre ord en tilskuerrekord som kommer til å bli stående på deres hjemmebane lenge. Det hadde unektelig smakt godt.

Klubbidentitet

Det har vakt en del oppmerksomhet at Getafe tydeligvis følger i «Red Bull» Salzburgs fotspor:

Sjeik Butti Suhail Al Maktoum og det arabiske investeringsselskapet Royal Emirates Group har kjøpt opp Getafe og skal omdøpe klubben til «Team Dubai» eller «Getafe Team Dubai» og de har vel ymtet frempå at dette blir Chelsea/City all over again, de skal være villige til å bruke det som kreves av midler for å henge med i toppen av Spansk fotball.

Ikke lenge til Felleskjøpet kjøper opp LSK.Team Felleskjøpet eller Felleskjøpet FK høres jo unektelig mye bedre ut enn LSK.

Og Vålerenga da? Fredriksen’s Gas Tankers? Celina’s Barber Shop Boys?

Mulighetene er svimlende mange.

Legg igjen en kommentar