Terningkast runde 4

Ny runde og nye muligheter. Vi skulle møte bøfla hjemme og det burde være en overkommelig motstander. De er lekk i begge ender og vi virker sterkere defensivt enn i fjor. Haugesund – Brann 3-3 (3-3) Alltid hyggelig med uavgjortresultater. I tillegg er det hyggelig at gode hjemmelag avgir poeng hjemme. Start – Viking 4-0 … Fortsett å lese «Terningkast runde 4»

Ny runde og nye muligheter. Vi skulle møte bøfla hjemme og det burde være en overkommelig motstander. De er lekk i begge ender og vi virker sterkere defensivt enn i fjor.

Haugesund – Brann 3-3 (3-3)
Alltid hyggelig med uavgjortresultater. I tillegg er det hyggelig at gode hjemmelag avgir poeng hjemme.

Start – Viking 4-0 (3-0)
Vikingskipet fortsetter å synke. Med tanke på laget de mønstrer så er jo det positivt. Det er bra om et såpass bra lag blir hektet av. Måtte de få følge av Rosenborg og Tromsø også.

Strømsgodset – Sarpsborg 5-2 (3-0)
Det ene laget er sterke hjemme, det andre laget er svake borte. Resultatet blir derfor 5-2. Et veldig forventet resultat.

Sogndal – Tromsø 0-0 (0-0)
Dette var et særdeles gledelig poengtap for Tromsø. Begge lag er nitriste og resultatet bærer bud om at det var en nitrist kamp.

Odd Grenland – Aalesund 2-2 (0-1)
To lag man ikke forventer stort av. Likefullt gledelig og på sin plass at ingen av lagene får tre poeng

Molde – Stabæk 3-2 (2-0)
En ikke uventet hjemmeseier. Derfor kan man ikke være for misfornøyd heller, men det hadde gjort seg med en uavgjort.

Vålerenga – Lillestrøm 1-1 (1-0)
På ingen måte en god kamp. Heldigvis unngikk vi at de fikk tre poeng og vi en smultring, men i en serie med tre poeng for seier er uavgjort jevngodt med tap. Uavgjort mot bøfla er også jevngodt med tap. Godt å få gang Boayke. Må den mannen få mye spilletid fremover.

Fredrikstad – Rosenborg 2-0 (1-0)
En skikkelig gosseseier. Rosenborg var dårlige i denne kampen, men kunnne tatt ledelsen ved Fredheim Holm og det var samme mann som mistet ballen og dermed la grunnlaget for 1-0 scoringen.

Gjennomsnittscore denne runden: 5,6

Egentlig en ganske god runde for Vålerenga. Mange potensielle topplag avgir poeng. Bare så synd vi ikke klarte å slå bøfla.

Les også:
Terningkast runde 3 snitt 4,6
Serierunden sett i terninger (serierunde 2) snitt 5,4
Denne runden sett i terninger (første serierunde) snitt 5,6

En kommentar til «Terningkast runde 4»

Legg igjen en kommentar