Stor konkurranse – fete premier !

Nye VPN var ikke bare på beddinga, nye Vålerenga på nett var faktisk på nett i en drøy time før serveren fikk hjerteslag av de vakre sidene. Men komplikasjonene ved fødselen hindrer oss ikke i å sjøsette Facebook-konkurransen. Og vær trygg, den nyfødte er snart ute av kuvøsa. VPN har fått ny drakt, det kan … Fortsett å lese «Stor konkurranse – fete premier !»

Nye VPN var ikke bare på beddinga, nye Vålerenga på nett var faktisk på nett i en drøy time før serveren fikk hjerteslag av de vakre sidene. Men komplikasjonene ved fødselen hindrer oss ikke i å sjøsette Facebook-konkurransen. Og vær trygg, den nyfødte er snart ute av kuvøsa.

VPN har fått ny drakt, det kan du også få! For å feire våre nye nettsider er du invitert til å konkurrere om følgende og’biter:

– Den nye drakta til Vålerenga – takk til Sjappa

– 2 heldige vinnere får hvert sitt årsabonnement på Vål’engamagasinet

– 3 forundringspakker med alskens dilldall fra Klanen

– 1 ”Our game, our time” t-skjorte – takk til Skjerfboden

– 1 Vålerengaskjerf

– 1 skjerf fra =Enga

– De to neste numrene av fanzina =Enga, rett i din postkasse

Denne gangen er det superlett å delta. Når vår side på Facebook runder 1500 tilhengere trekker vi tilfeldig blant de som følger oss følgende:

– Ett årsabonnement på Vål’engamagasinet

Når vi runder 2000 tilhengere trekker vi en helt tilfeldig vinner av de to neste numrene av fanzina =Enga, mens en annen vinner får en av Klanens sjefe forundringspakker.

Ved 2500 tilhengere slipper vi løs T-skjorta ”Our time, our game”.

Får vi rekruttert 3000 i menigheten? Da vanker det Vålerengaskjerf til en person og forundringspakke til en annen som liker oss.

Dersom 3500 personer melder seg på har vi passert Klanen med så god margin at vi tegner ett årsabonnement på Vål’engamagasinet for en vinner, mens en lykkelig sjel kan se frem til en forundringspakke.

4000 som liker dette? Helt sikkert, for da ryker nemlig Vålerengadrakta.

Ved å anbefale VPN på Facebook bidrar du derfor til å avgjøre hvor raskt utloddingene skjer.

Lykke til!

Vinnere blir kontaktet så snart trekning er foretatt. Det er ikke mulig å bytte premier i kontanter.

Legg igjen en kommentar