Dagboka fredag 18. mars 2011

Kamp mot Viking!! Endelig så er vi der, vi stirrer sesongstarten i hvitøyet og skriver siste dagbok (med forbehold om mulig helgedagbok) før kamp for første gang på lenge. Egentlig så var det et berretiget håp om at vi skulle kunne presentere «nye VPN» i dag også, men den gang ei, vår gamle trofaste server … Fortsett å lese «Dagboka fredag 18. mars 2011»

Kamp mot Viking!!

Endelig så er vi der, vi stirrer sesongstarten i hvitøyet og skriver siste dagbok (med forbehold om mulig helgedagbok) før kamp for første gang på lenge. Egentlig så var det et berretiget håp om at vi skulle kunne presentere «nye VPN» i dag også, men den gang ei, vår gamle trofaste server var ikke oppgaven voksen og etter et lite forsøk måtte vi tilbake til «gamle VPN». Vel, motstand gjør sterkere sies det, våre kontakter er kontaktet, ny server er «spekket» og bestilt og vi regner med at tilbakeslaget er midlertidig. Såpass stor tro på dette har vi at vi presenterer nye VPN under.

Men det var Vålerenga vi skulle prate om, eller rettere sagt Vålerengas kamp mot Viking. Også her er det dessverre et par midlertidige tilbakeslag å forholde seg til. Og størst blant disse er at Luton Shelton har fått seg en smell som gjør ham uaktuell.

– Han har fått en kjenning på innsiden av låret og mister lørdagens seriekamp mot Viking, sier medisinsk koordinator Eirik Bjærke til vif-fotball.no.

– Jeg har ganske vondt. Vi må teste det i morgen for å se om jeg er i stand til å trene da, sier Shelton til Dagbladet.

– Dette kom veldig ubeleilig, sier kaptein Kristofer Hæstad til Dagbladet.

I og med at også Mohammed Fellah og Sidoine Oussou sliter, mens Yssof Koné fortsatt ikke er i trening så kan det se ut til at det blir få alternativer å velge i for Martin Andresen. Dermed kan det være duket for Håvard Nielsen som i følge VG ble drillet sammen med Morten Berre på topp.

– Det var artig, det. Det kan hende jeg faktisk skal starte mot Viking. Hvis jeg får det, er det veldig spennende og en sjanse jeg skal prøve å ta godt vare på, sier Nilsen til Dagbladet.

Vi skal innrømme at vi er svært nervøse foran denne sesonen. Vi tipper at Viking blir en av hovedmostanderene i år, så å møte dem på bortebane med et skadeskutt lag er kanskje ikke den beste medisinen mot nervøsitet. Men samtidig så beroliges vi av at Vålerenga spiller landets desidert beste fotball når laget får en god matte under beina og får spillet til å flyte. Og bra matte, det er det sikkert på Stavanger Stadion.

Ny midtstopper?

Man titter visst på midtstopper Adrian Reid fra Jamaica.

– Reid er invitert på prøvespill hos oss og kommer hit til uka forutsatt at det går i orden med visum for ham, sier sportsdirektør Truls Haakonsen til vif-fotball.no.

De med god hukommelse husker at han også tidligere har vært på prøvespill, og spilte blant annet i treningskampen mot Liverpool sommeren 2008.

Nye VPN

Nå skulle det egentlig vært tider for å fortelle dere om vidunderlige, forunderlige, fantastiske nye VPN. Den gang ei. En fødes i smerte. Også vi.

Forøvrig…

…så var San Francisco været helt OK i dag. For dem som måtte lure på det.

Legg igjen en kommentar