Dagboka torsdag 17. mars 2011

Svært lite nytt fortsatt, mens alle holder pusten foran fredagens åpning av sesongen 2011. Vi gleder oss stort, ikke minst fordi dette også antagelig er siste dag med «gamle VPN». Dagen før dagen før dagen Dette blir forhåpentligvis siste dag (i morgen har vi litt av hvert å meddele nemlig) før langt utpå høsten at … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 17. mars 2011»

Svært lite nytt fortsatt, mens alle holder pusten foran fredagens åpning av sesongen 2011. Vi gleder oss stort, ikke minst fordi dette også antagelig er siste dag med «gamle VPN».

Dagen før dagen før dagen

Dette blir forhåpentligvis siste dag (i morgen har vi litt av hvert å meddele nemlig) før langt utpå høsten at det er absolutt veldig lite å skrive om. Så vi biter tenna sammen, bretter opp ermene, og går til verket med et visst mot.

Første melding for dagen er at Vålerengarekruttene tapte 1-2 borte for Ullern A. Vålerengas mål ble scoret av Shåresh Ahmadi. Akk ja, men gutta vant tross alt 2. omgang 1-0.

Og så har vif.no oppsumert trenings»sesongen» med hjelp av statistikk. Vi stjeler det som passer oss samtidig som vi anbefaler alle virkelig interesserte å ta en tur over på de offisielle sidene for å finne hele sannheten.

Det konstateres at Vålerenga har spilt 12 treningskamper hvorav fem er vunnet, tre endte uavgjort og fire ble tapt. Målforskjellen var på beskjedne 23-22. Kristofer Hæstad er mannen som har fått mest spilletid fulgt av Lars Hirschfeld og Harmeet Singh.

Håvard Nielsen, Sidoine Oussou, Morten Berre og Mostafa Abdellaoue deler toppscorertittelen for vinteren med tre scoringer hver.

Og til slutt har vi en gladnyhet med bismak: Dagbladet skriver at Brann og Strømsgodset har såpass mye rot i regnskapene at de står i reell fare ilegges poengtrekk for svak økonomistyring. VPN er svært lite glad for at det adminstrative skal slå direkte ut i de sportslige resultatene, men når det er sagt så kan en ikke si annet enn at det kunne ikke skjedd med hyggeligere klubber.

Legg igjen en kommentar