Ny innpakning, men ikke bare den gamle driten!

Ryktene har gått lenge om at splitter nye VPN var på beddinga. Svangerskapet har vært langt og fødselen grusom. Selv unnfangelsen var utrivelig. Nå er derimot babyen her og søvnløse netter og latter venter. Hvordan i alle dager det er mulig å bruke så lang tid på oppdatering av design? Tja. Vi snakker ikke om … Fortsett å lese «Ny innpakning, men ikke bare den gamle driten!»

Ryktene har gått lenge om at splitter nye VPN var på beddinga. Svangerskapet har vært langt og fødselen grusom. Selv unnfangelsen var utrivelig. Nå er derimot babyen her og søvnløse netter og latter venter.

Hvordan i alle dager det er mulig å bruke så lang tid på oppdatering av design? Tja. Vi snakker ikke om vanlig morgenstell for å viske ut gårsdagens herjinger. Vi snakker om extreme makeover.  Utseendet til VPN har blitt oppdatert flere ganger siden starten i 1996, men det har vært som pudder på gamle rynker. Dette er første gangen vi har jobbet med å flytte hele dritten over i et nytt liv.

En extreme makeover, det er det det dreier seg om.  I praksis betyr det at det allerede ligger 2500 artikler på de nye sidene våre:  Dagbøker tilbake til 2007,  kampreferater tilbake til 2004 og spesialstoff enda eldre. Likevel er vi bare halvveis i flyttesjauen. En vakker dag er alle gamle lik oppe i dagen. Gled deg.

Nye funksjoner
Selvsagt har vi ikke bare oppgradert utseendet. VPN  har strengt tatt har vært en blogg siden starten i 1996, altså før ordet ”blogg” eksisterte. Nå  har vi tatt steget fullt ut og lagt VPN på en bloggpattform.

Dette betyr at du som leser nå kan gå direkte inn og kommentere artikler uten å ta turen om forumet. Vi har valgt en funksjon hvor du bruker Facebook-profil en din når du kommer med bitende kritikk og rørende ros.

Nytt er det også at vi har tagget alle artiklene. Dermed popper for eksempel hele serien til Gabardinmannen opp om du klemmer på ”Gabardinmannen”. Og er det noe han liker, så er det en klem.

Vålerenga på nett, avdeling Facebook
Mens Vålerenga på nett styres av stram regi vil vår Facebookavdeling være løsere i snippen. Her vil viktige nyhetsoppdateringer komme så snart vi får dem, her vil du få presentert bilder (av ymse kvalitet) som vi ikke har anledning til å publisere på VPNs nettsider. Ved utvalgte arrangementer vil du bli holdt løpende oppdatert med bilder og tekst via mobile apparater.

Ta turen innom VPN på Facebook,  trykk ”liker”, anbefal for dine venner og hold deg oppdatert. Her vil det også sparkes i gang en aldri så liten konkurranse ganske så kjapt.

Ydmyke VPN
Jøss ja, du leste riktig. Selv om supportersidene våre på enkelte dager oppfattes i overkant breiale og navlebeskuende, erkjenner vi at vi ikke alltid er perfekte. Særlig nå som den helt ny siden  vår med masse nye funksjoner og G-punkter ligger for dine føtter,  vet vi  likevel at alt ikke er perfekt.  Vi setter  stor pris på konkrete tilbakemeldinger om problemer eller ting du ønsker deg annerledes.

Hvis du virkelig ønsker store forandringer blir du en av oss. Da kaster du over en mail til oss og forteller at du er skrivefør eller sitter med datakunnskap som vil gjøre VPN enda bedre.

På den måten bidrar du til at VPN fortsetter å være den største uavhengige supportersiden for en norsk fotballklubb og uten tvil den norske fotballsiden med lengst levetid. Og ydmyke, det er vi fremdeles. Så lenge det varer.

Legg igjen en kommentar