Kjær uten ære !

Er æreløse Kjær i ferd med å sikre seg plass ved siden av Elisabeth Holm i usportslighetens skrekkabinett ? Protester er for folk som bor nær svenskegrensa. Vi trodde aldri at dette kunne skje i Vålerenga. Vålerenga er ute av sluttspillet etter å ha tapt fire av fem kamper mot Lørenskog. Et slitent Vålerenga ledet … Fortsett å lese «Kjær uten ære !»

Er æreløse Kjær i ferd med å sikre seg plass ved siden av Elisabeth Holm i usportslighetens skrekkabinett ? Protester er for folk som bor nær svenskegrensa. Vi trodde aldri at dette kunne skje i Vålerenga.

Vålerenga er ute av sluttspillet etter å ha tapt fire av fem kamper mot Lørenskog. Et slitent Vålerenga ledet 2-0, men ble feid av banen av Lørenskog som vant 5-2 og sikret seg semifinale. Dette liker ikke hockeysjef Jan Tore Kjær. Han har levert inn protest på at Lørenskog brukte en spiller som ikke sto oppført i kampprotokollen i forrige kamp.

Aftenposten.no skriver etter kampen torsdag at lørenskogspilleren sto på lagoppstillingen som ble gitt til Vålerenga før kampen, men til det svarer Jan Tore Kjær:

– Mulig det, men han sto ikke i matchprotokollen, og det er det Lørenskogs ansvar å sørge for. Vi har vurdert lenge og vel om vi skulle legge inn protesten, og har forhørt oss med flere både hockey- og fotballklubber. Alle ville gjort det, og vi vil legge inn protesten fredag morgen

Dette her blir helt feil
Klubbdirektøren setter tydeligvis likhetstegn mellom alle og Elisabeth Holm.
Vi har blit stumpekjørt av Lørenskog enten vi liker det eller ikke. I bunn og grunn ryker vi ut på dårlig moral om utvisninger da spiller det ingen rolle med håpløse dommere, ufine motspillere eller om en mann står oppført på en papirlapp eller ikke.

Vi er Vålerenga. Vi driter i alle, alle bryr seg om oss.
Protester og piss er for folk som bor nær svenskegrensa.

Og hvorfor kommer protesten så seint?
Ventet Kjær i to dager for å se utfallet av torsdagens kamp?

Historieløst av klubbdirektøren
Jan Tore Kjær krysstakler seg selv og er i ferd med å vanære klubben. Som én av veldig få har han glemt xxx, Kuvicek og Elisabeth Holm. I mai i fjor skrev Aftenposten Historien om XXX , og der, 14 år etter at hun fikk herostratisk berømmelse, sa Elisabeth Holm følgende:

– Det kom til oss «via-via» at Kuvicek ikke var spilleberettiget. Da følte vi at vi var nødt til å gjøre en jobb som idrettsledere

I dag sier Jan Tore Kjær til vg.no :

– Men skal vi legge oss ned og bare la det passere? De klubbene vi har snakket med, har sagt at de ville protestert. Så får Lørenskog bli så sinte de bare vil. Reglene er klare, så enkelt er det

Noen likhetstrekk?
________________________________________________________________________________________
Etterord:
5 timer etter at denne artikkelen ble publisert bestemte Vålerenga seg for ikke å sende protest.

– Vi har kommet fram til at det ikke gagner verken norsk ishockey eller Vålerenga å gå videre med dette her. Vi har sjekket med både det internasjonale forbundet og med det svenske forbundet. Reglene er klare. Resultatet i kampen, som vi tapte 1-5, skulle egentlig vært snudd til 5-0 til oss, men etter en helhetsvurdering dropper vi dette, sier klubbdirektør Jan Tore Kjær til Aftenposten i halvto-tida fredag 11. mars 2011

En kommentar til «Kjær uten ære !»

Legg igjen en kommentar