Dagboka fredag 11. mars 2011

Overnattingsbussen til Stavanger er innstilt og ishockeydirektør Kjær har mista retningssansen. Men den nye drakta vår er verdt penga. Snart er det kamp igjen Én uke til det smeller. Har du sikra deg billett på Viking Stadion? Billetter til bortefeltet selges kun i Sjappa. I går var det 130 billetter igjen Overnattingsbussen er innstilt. Femti … Fortsett å lese «Dagboka fredag 11. mars 2011»

Overnattingsbussen til Stavanger er innstilt og ishockeydirektør Kjær har mista retningssansen. Men den nye drakta vår er verdt penga.

Snart er det kamp igjen
Én uke til det smeller. Har du sikra deg billett på Viking Stadion? Billetter til bortefeltet selges kun i Sjappa. I går var det 130 billetter igjen

Overnattingsbussen er innstilt.

Femti ledige plasser i bussen som går fra Bohemen neste lørdag klokka 6.30 og returnerer rett etter kampen. 600 spenn.

Billettene til Stabæk-kampen er i salg, 180 kroner. Sjappa har også bussbilletter á kr 75 tur-retur gymsalen fredag 8. april

Den nye drakta
Draktene, som er nye for året, ble lansert for en uke siden. Umiddelbart starta diskusjonen om pris, design og reklame. VPNs facebookredaksjon har hatt en avstemning gående med det enkle spørsmålet:

Er 700 kroner en ryddig pris for Vålerengadrakta?

11% svarte ”Helt klart, her får vi mye reklame for penga”. 22% synes prisen er riktig om reklamen fjernes, mens 22% synes dette er en helt grei pris for de flotte fargene. Av de som stemte mener 11% det aldri er greit å betale 700 spenn for å dekke til huden. Derimot kjøper 33% uansett pris.
Dermed er vel den grei, folk er enige om å være uenige.

Mest synlig er å være minst prangende
Uansett fortjener Klanens representanter skryt for å ha påvirket klubben til å påvirke sponsorer slik at resultatet ikke er så helt krise. Nordea fortjener også et anerkjennende nikk for å ha satt seg inn i målgruppen de når ved å være hovedsponsor for Norges største fotballklubb. De kunne insistert på en uhyrlig versjon av sin logo på brystet med hvite rammer og blå bunn. I stedet velger de å være mer synlig gjennom å være mindre prangende. Hurtigruta Carglass fortjener velmente ballespark for å fortsette å operere i et sponsormarked de ikke forstår mekanismene i. Misforstå rett, vi er glade for penga, men ærlig talt. Canal Digital og Telenor har konkurrenter som leverer tilsvarende og like gode tjenester.

Når alt kommer til alt vil sola uansett stå opp i morgen også. Tross alt vinner ikke laget med de fineste draktene, derimot avgjør den flotteste fotballen. Og den spiller Vålerenga. Allikevel, uten våkne folk i klubben og Klanen kunne dette vært fryktelig mye verre. Vi kunne ha røde drakter…

Sagaen om ishockeyfolket
Det verste som kan skje i verden er ikke å bli slått ut i sluttspillet, men å prøve å grine seg til en ny sjanse via formelle usportsligheter, piss og protester. Hockeysjef Jan Tore Kjær driter på draget og bringer klubben i vanry etter at han tar en Elisabeth Holm og legger inn protest fordi Lørenskog ikke hadde ført kampprotokollen riktig i nest siste kvartfinaleoppgjør tirsdag. VPN har egen sak om dette her . Om protesten tas til følge får Vålerenga en ny mulighet til – i hvertfall i teorien – å nå semifinalen. Det er utrolig hvor langt noen er i stand til å gå for et halmstrå. Dette liker vi ikke i det hele tatt, og er ikke alene om det.San Paolo sendte oss denne mailen i går kveld etter gårsdagens kamp på Jordal:

Er det ikke nettopp en sånn idiotprotest som gjør at vi kaller en viss fotball-klubb for ‘xxx’? (Den berømte Kuvicek-saken i 1996…) Er virkelig Kjær så historie- og identitetsløs at han senker Vålerenga ned på samme pinlige nivå som xxx, da bør han også etter min mening bli klubbløs også. Sånt piss harikke Vålerenga bruk for.

Håper dere i VPN kan lage en sak om dette – protesten er visst ikke levert enda. Helst vil jeg at dere skal oppfordre folk til å ringe til VIF Hockey, Kjær, Shampo, enkelt-spillere, tanta til fysioterapeuten og fandens oldemor og LAGE BRÅK – så den idiotiske, historieløse og identitesløse protesten aldri blir noe av.

Ha en god natt , og forhåpentligvis en god og protest-løs morgendag!

Vi arbeider med saken. Dessverre har vi ikke adressen til fandens oldemor, men hockeydirektør Kjær har fått en mail med noen spørsmål vi håper han kan svare på. Når denne dagboka publiseres vet vi ikke om ishockeyfolket har tatt til fornuft og latt være å protestere. Vi kan bare håpe.

Vålerenga i dag
Prøv å protestere deg til bonger på Bohemquizen i kveld fra klokka 18

En kommentar til «Dagboka fredag 11. mars 2011»

Legg igjen en kommentar