Dagboka torsdag 3. mars 2011

I dag prøver vi å skrive lange setninger for å matche den lange hockeymatchen i går kveld. Lang dags ferd mot natt Det ble en laaaaang og spennende kveld på Jordal i går, der enkeltprestasjonene svingte fra det dønn dårlige – les passivitet fra vålerengas burvokter på den andre lørenskogskåringa – til det helt glimrende … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 3. mars 2011»

I dag prøver vi å skrive lange setninger for å matche den lange hockeymatchen i går kveld.

Lang dags ferd mot natt
Det ble en laaaaang og spennende kveld på Jordal i går, der enkeltprestasjonene svingte fra det dønn dårlige – les passivitet fra vålerengas burvokter på den andre lørenskogskåringa – til det helt glimrende – les langskuddet fra Serge som startet Vålerengas opphenting av Lørenskogs 3-1 ledelse.

Restitueringen etter den kraftkrevende bataljen er like kontrastfylt: Mens matchvinner Lars Erik Lund måtte grytidlig opp på jobb i dag, ligger banens bestespiller, Mats Roselli Olsen, fremdeles og sover ut hjemme hos mamma, i følge spillernes egne uttalelser til TV2sport etter kampen, omtrent midt på natta i går kveld.

Etter den lange, men langt fra langdryge kampen tar Vålerenga til slutt første den første fjæra i hjelmen mot Lørenskog. Etter 84 minutter og 27 sekunder spilt, altså i den femte(!) perioden avgjør Kaptein Lars Erik Lund. Gamlefar kliner til og setter pucken bak en sjanseløs Parise i Kjøpeskogsmålet.

Før dette hadde det vært svært jevnt. Steffen Thoresen ga oss ledelsen i førsteperioden. I tredje snur Lørenskog, med god hjelp av to skikkelige drittmål. Så reiser sluttspilldyret fra Jordal seg. Serge Payer dunker inn 2-3, så utligner Mats Roselli Olsen med en herlig keepersmash.

Lund avgjør i andre sudden. Ny match fredag ute på landet før hjemmekamp igjen søndag.

Les for øvrig det ypperlige håkkireferatet på klanen.no

Dommerjævler
To dommere pluss video er ingen garanti for god og rettferdig dømming. Morten Ask ble meid ned og deretter kom lørenskogsfaenskapet og ga ham en ekstra dytt for å gi skallen hans maks fart der den sklei mot vantet. Belønningen var 2 minutter for Ask . Don’t ask me why, og de hjelpeløse dommerne er det ingen hjelp i å spørre.

Morten var ikke nådig i uttalelsene sine til TV2sport om inkompetente dommere som la lista et sted den ikke burde være. Det var rett og slett godt å høre åssen han rakka ned på dem. Sånn er det blant menn med køller, dem snakker rett fra levra og ser ut til å få lov til det uten represalier. Noe å tenke på for frøknene i fotballforbundet.

Generalforsamling

– Administrerende direktør Pål Breen og økonomisjef Rune Riberg har gjort en kjempejobb, sa Vålerengas hovedaksjonær Tor Olav Trøim til aftenposten i går før generalforsamlingen der regnskapet med rekordoverskudd på rundt 8 mill ble lagt fram, en forbedring på nesten 30 mill fra året før.

Pølsepapirets dager er definitivt forbi. Nye tider – ny parfyme. Ingen stank av størkna sennep og harsknet pølsevann. Uten selv å være tilstede på generalforsamlingen, feide parfymedronning Celina Midelfart inn i vålerengastyret.
Om hun er kvalifisert? Jøss, ja! Overkvalifisert :

– Forlovet med Trøim .
– Styremedlem i Marine Harvest ASA, Tendenz AS, Adam&Eva AS, BeOne AS, Face It AS, sitter i NHOs eierskapsforum, og er leder for BIs Senter for Eierskapsforskning. Gjennom Midelfart Capital eier hun 50% av, og er styreformann i , det private skjønnhetskonsernet VAMI AS som har eierskap i frisør og hudpleiemarkedet (Wikipedia)

Håper hun får tida til å strekke til for oss også

Vålerenga i dag
Lure på åssen skismøring linjemennene velger om drøyt to uker

Legg igjen en kommentar