Dagboka fredag 4. mars 2011

Klansropet har deadline i dag. Tema er tatovering. Har du en Vålerenga-tatovering du er stolt av? Send bilde til ropet [ætt] klanen [dått] no, så kommer du på trykk Tøtsji Det begynte med et uskyldig spørsmål på treningsfeltet. – Heter det en touch eller et touch? – og Kaz ble beskyldt for å ha stilt … Fortsett å lese «Dagboka fredag 4. mars 2011»

Klansropet har deadline i dag. Tema er tatovering. Har du en Vålerenga-tatovering du er stolt av? Send bilde til ropet [ætt] klanen [dått] no, så kommer du på trykk

Tøtsji
Det begynte med et uskyldig spørsmål på treningsfeltet. – Heter det en touch eller et touch? – og Kaz ble beskyldt for å ha stilt et intelligent spørsmål. Temaet utdypes i Rønsen-bloggen i går, men vi finner ingen bastante konklusjoner, snarere tvert i mot, for Rønsen spiller ballen over til Enga Inside’s publikum: Hva heter det? En touch? Eller et touch? Eller kanskje ett touch?!

VPN-redaksjonen er splittet, som vanlig, men i denne saken har vi samlet oss om alternativet ett, mens selve touchen er stridens kjerne spør du oss. Dagens dagbokskribent har fjernet seg fra redaksjonens forkvaklede syn på skriftlige fremmedord og ber også Rønsen skjerpe seg. Det skrives tøtsj på moderne norsk. At skrivemåten ikke ser helt intelligent ut, er ikke vår skyld, men VPNs bidrag til høyere IQ på treningsfeltet er altså: ett tøtsj. Eller aller helst ettøtsj, et brukbart kompromiss for dem som sliter med artikler og tallord.

Supporter?
Vi tar opp hansken og stiller et nytt, intelligent spørsmål:

– Hva betyr supporter?

Svaret skulle være soleklart, men det er det ikke. Det spørs hvor spørsmålet stilles. De sliter litt i Lillestrøm, der har de som vanlig ikke skjønt et pip-pip. I kveld feirer Vålerenga 10-års jubileum for Vallhall og tar i mot LSK til viktig oppkjøringskamp før sesongen som ikke er mer enn to uker unna. Aftenposten skriver i dag at kanarifansen oppfordrer til boikott av kampen.

– Vi setter ikke opp noen busser til Vallhall, og det vil stilles verken med trommer, bannere eller flagg fra Kanarifansens side, slik som vanlig er, sier sjefsbøffelen til Aftenposten, og fortsetter med:

– At noen av våre medlemmer likevel ønsker å se kampen, har vi forståelse for, men de får finne veien dit selv, det er ikke noe vi hjelper dem med

Takk og pris, ingen trommer i Vallhall i kveld. Og at en supporterleder har litt forståelse for at fotballsupportere ønsker å se sitt eget lag spille fotball, tyder på at det fremdeles fins litt intelligens igjen i fjøset, overraskende nok.

Håkki eller foppall?
Snakket vi om splittelse? Vålerengasupporterne har et dilemma i dag. Treningskamp i Vallhall klokka 19 eller ny ishockeythriller i Lørenskog ishall samme tid?

Styre og stell
I sommer skal Vålerenga til mellomeuropa, og vi drar en gammel vits, we shall fart to middle..etc. Kanskje det nye styret i Vålerenga Invest blir med på farten, men det er ikke poenget vårt. Vi lurer mest på hva det nyvalgte styremedlemmet kan gjøre for oss.Vi snakker om Celina Midelfart.

Det er spennende å spørre hvilke tanker hun gjør seg rundt supporterne. Dama lever vel av helse, velvære og kosmetikk?
Vil hun benytte sin nye posisjon til å kjøre en «Extreme makeover – Klanen edition»?
Vi gleder oss.

Vålerenga i dag
Quiz, fotball eller håkki. Valget er ditt!
Bohemen klokka 18, Vallhall fra klokka 16 til 21 eller Lørenskog klokka 19. Valget er fremdeles ditt.

Ha en splittet fredag og skriv noe rart til Klansropet !

Legg igjen en kommentar