Dagboka mandag 7. mars 2011

Snart er det alvor. Men selv om det går mot lysere tider, ser det litt mørkt ut. Eller? Målløst mot LSK Mens forumet bærer preg av at Vålernga er bra nok framover og for svake bak, står sjefen fram med disse kommentarene på VIF-TV etter kampen mot Lillestrøm i Vallhall fredag: – Det er bra … Fortsett å lese «Dagboka mandag 7. mars 2011»

Snart er det alvor. Men selv om det går mot lysere tider, ser det litt mørkt ut. Eller?

Målløst mot LSK
Mens forumet bærer preg av at Vålernga er bra nok framover og for svake bak, står sjefen fram med disse kommentarene på VIF-TV etter kampen mot Lillestrøm i Vallhall fredag:

– Det er bra struktur defensivt, vi fikk vel kun én målsjanse i mot i løpet av hele kampen

– Offensivt er vi ikke gode nok i situasjoner som avgjør kamper. Ikke tøffe nok, ikke tydelige nok i intensive løp.

Det hagler med småskader, men Martin tror ikke det er noe alvorlig. Men det er urovekkende at noen av spillerne ikke har trent en skikkelig fotballøkt siden serieavslutningen i fjor, les gjerne Fedor, Koné og Fellah. Nå går det heldigvis framover for dem det gjelder, men det går jo ut over kvaliteten og nivået på treninga når de gode spillerne er ute og hele tiden blir erstattet av antatt mindre gode.

Viking imponerte mot Start
To uker før serieåpningen ser det ut som at Viking er i bedre rute enn Vålerenga. Laget banka Start 4-0 på Vikbanen lørdag etter en strålende kamp. I følge Aftenposten trekker Åge Hareide fram laginnsatsen som årsak til storseieren. – Vi har et bunnsolid kollektiv, sier han. Og vi merker oss at to-målsskårer ”Valon Berisha er helt fantastisk og er involvert i alt.”

Joda. Vi risikerer å få brynt oss i åpningskampen.

Klanen har satt opp to turalternativer, med og uten overnatting til søndag. Les mer her og løp og kjøp. Kampbillett kjøpes for 180 kroner i Sjappa.

1-2 på Jordal og 1-2 i kamper
Det var da som faen så vanskelig det er å riste av seg pakket ved bygrensa. Tett og tøff kamp på Jordal i går, som nær sagt som vanlig, gikk til ekstraomganger. Og nær sagt som vanlig med dommere i negativt fokus. Klanen.no skriver om dommerskandalen her
I morgen må Vålerenga revansjere seg i Lørenskog Ishall. I verste fall kan det være over på Jordal torsdag, men vi tror ikke denne kvartfinaleserien avgjøres på fem kamper. Møt opp i morra!
Torsdag, derimot, blir det kanskje vanskelig å møte på Jordal. Affall om du skal på Klanens årsmøte i kantina på Vallhall torsdag klokka 18.

Nye dimensjoner

– Oslo tok ski-VM inn i en ny dimensjon, mener ledelsen i FIS.

Greit nok, men enda greiere er det at det er over. Nå skal det måkes snø og ryddes plass for viktigere saker. A propos ny dimensjon, det verket er ikke fullført før laghopping arrangeres i bakker med minst fire-felts ovarrenn. Vi gleder oss allerede stort til nedslagsfeltet i kommende lagkonkurranser. For øvrig ser vi ikke vitsen med lag-opplegg i individuelle idrettsgrener. Men dette får nikkersadelen styre sjæl, vi bryr oss ikke og gleder oss hver høst til at snøen forsvinner. I år skal Martin ta Vålerenga inn i en ny dimensjon, selv om han gjør sitt ytterste for å dempe forventningene i starten.

Legg igjen en kommentar