Dagboka onsdag 2. mars 2011

Litt om hist og hint, for i kveld starter kvartfinalen i hockey. Æljen, en tribunesliter gjennom år, har falt fra. Æljen ,har gått bort. Mannen med den legendariske stemmen og selve personifiseringen av ” la dem lide, la dem blø, la dem dø – takk skarru ha” er ikke blant oss lenger. Fred over minnet … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 2. mars 2011»

Litt om hist og hint, for i kveld starter kvartfinalen i hockey.

Æljen, en tribunesliter gjennom år, har falt fra.
Æljen ,har gått bort. Mannen med den legendariske stemmen og selve personifiseringen av ” la dem lide, la dem blø, la dem dø – takk skarru ha” er ikke blant oss lenger.

Fred over minnet ditt.

Ny mental trener
Vålerenga har henta inn en hjernekrymper til å gjøre at gutta får større ego. VPN håper at den økte troa gutta får på egne ferdigheter får utslag på banen og at Cecilie Ystenes krymper egoet før de skal i forhandlinger om ny kontrakt. Det er en utfordrende jobb hun har tatt på seg, lykke til med håndteringen av gullforventningene i 2011 Cecilie!

Ishockey
Vålerenga valgte honkeytonkland og Lørenskog i kvartfinalene i NM. I dag går første kamp og vi gleder oss allerede til å gruse de frekke tjuva. Kampen går på Jordal Amfi og dørene åpner kl. 17, kampen begynner kl. 19. Kjenn din besøkelsestid.

Klanen vil ha rumpa di
Ja, det er faktisk tilfelle, i det minste dersom du har tatovert skinkene dine med kongeblått motiv. Vålerenga magasin går nemlig snart i trykken og redaksjonen trenger fortsatt bidrag, send inn det du har.

Alt fra bilder av vålerengatattissen din til en kort og velfundert illustrert artikkel om utviklingen av sidebackenes rolle i fotballen fra VM i 1936 og frem til i dag. Vi oppfordrer deg til å bidra og gleder oss til å lese resultatet. Fristen er nå på fredag og adressen du bruker er ropet [ætt] klanen [dått] no.

Vålerenga i dag
Mens du venter på at du skal komme inn på Jordal Amfi kan du jo fundere på om Eldar Rønning allikevel får gullmedalje på gårsdagens øvelse i ski-VM. Det er jo gjerne slik at medaljer vunnet av finske skiutøvere fort får nye eiere når blodprøvene er analysert.

Vi venter i spenning.

Ta en øl for Æljen og kos deg på Jordal!

Legg igjen en kommentar