Dagboka tirsdag 1. mars 2011

I gryta har har vi slengt oppi en dugelig mengde furting, bekymring og klaging. Hele greia er toppa med nytt fra Sjapperådet, ting å se frem til på is og i hall samt en klype synsing da vi ikke er videre gode på fakta. Fortsatt tidlig seriestart, la oss syte mer Kjære Dagbok. I dag … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 1. mars 2011»

I gryta har har vi slengt oppi en dugelig mengde furting, bekymring og klaging. Hele greia er toppa med nytt fra Sjapperådet, ting å se frem til på is og i hall samt en klype synsing da vi ikke er videre gode på fakta.

Fortsatt tidlig seriestart, la oss syte mer
Kjære Dagbok. I dag er det 1. mars og VM i Holmenkollen går sin gang. Dette er en konkurranse for folk med et noe optimistisk syn på snø. For en vintersjuk Vålerengagutt, som til nød tolererer sport på is, er ikke denne årstiden trivelig i det hele tatt. Samtidig er det kun 18 dager til Vålerenga starter idretten på gress. Men hvor er gresset? Det skal jeg si deg kjære Dagbok, den er under 2 meter snø. Hvorfor er verden så ond at den skal sende meg til Stavanger før hestehoven blomstrer og gresset kan røykes for å se fotball?

Nå synes også Martin Andresen seriestarten er noe tidlig. Martin er riktignok litt mer faglig og navlebeskuende enn oss supportere. Til Aftenposten sier Martin følgende:
– Den kommer litt tidlig for oss.
Dette begrunnes med åtte skada spillere. Alle er heller ikke skikkelig skada, bare litt, og Stoor forventes tilbake til seriestart sammen med Strandberg. I samme artikkel undrer Martin seg over at mange har pådratt seg strekkskader i løpet av vinteren og vil finne ut av hvorfor.

Lets get fucking mental!
For å bistå vinterdeprimerte supportere og spillere med prestasjonsangst har Vålerenga hyra inn Cecilie Ystnes. Eller som hun sier det selv til Vålerengas hjemmesider:
– Jeg er her for å være en katalysator og inspirator for utvikling på det mentale så spillerne får bedre utløp for de fysiske ressursene.
Øh? For en lekmann blir denne stillingsbeskrivelsen rett og slett uforståelig og kryptisk. Åpnes kofferten derimot blir alt tindrende klart. Samtidig som det legger til rette for søksmål, og det vil vi jo ikke. Dermed er det bare å legge vekk kofferten igjen.

Over til hockey
I serien vant Vålerenga brosje etter at de hadde sølvet i lomma for en periode. Oljebarna fra Stavanger var de som til sist fikk sølvmedalje. Eller fikk de egentlig det? Oilers syter seg tomme over at de ikke kunne få sølvmedaljen rett etter kampslutt mot Frisk/Asker da det hele var avgjort på Frisk/Asker sin is. I stedet må spillerne vente helt til neste hjemmekamp og motta medaljene foran hjemmepublikummet. Vi som har sett publikumet i Stavanger forstår at spillerne helst vil slippe det, artigere å motta metallet til applaus, hvor høflig den enn måtte være. Les hele klagemålet i Aftenbladet.

Vålerenga er altså i sluttspillet. Igjen. Denne gangen valgte klubben å spille mot Lørenskog gjennom sju kamper. Det gjelder altså å være best i disse sju kampene. Kort reisevei og gode resultater fra møter mot bygdeklubben nevnes som argumenter for å velge denne motstanderen. Penger nevnes ikke og Dagboka antar dermed at det ikke er tatt med i vurderingen. Oppgjørene spilles på Jordal i kamp 1 og 3. Dersom det blir nødvendig, noe det sikkert ikke blir, er det hjemmekamp i det 5. og 7. oppgjøret også. Siden du er Klansmedlem betaler du 140 spenn for å komme inn.
Også starter onsdagens kamp 19:00, glemte vi å informere om det?

Hva med fotballen?
De som helst bare ser fotball får ikke en dritt, bortsett fra muligheten til å sippe over tidlig seriestart. I hvert fall ikke før til fredag for da smeller det på Vallhall. Først ut er Vålerengas A-damer mot Lillestrøms raggeberter klokka 16:45. Etter det er det duket for Vålerengas herrer mot Lillestrøms…uh….herrer? Kampen for A-lagsgutta er 19:00. For NOK 100,- får du altså ikke bare en, men to kamper (halv pris for unger) i tilegg til muligheten for å sikre deg den nye drakta. Det er nemlig ikke bare ball som skal trilles førstkommende fredag, dette er og dagen da du kan hente sesongkortet i Sjappa og være den første av dine kompiser til å eie Vålerengas nye drakt, kjøpt eller stjælt.

Vi veit du liker oss, vis det
Selvsagt liker du oss. Du prøver å ikke vise det og hver dag lover du deg selv at dette var siste besøk. Allikevel kommer du krabbende tilbake i morgen som ei lita tøs. Vi liker det, du liker det og nå kan du vise alle andre også at du liker det. Om du trykker deg inn på våre Facebooksider og klemmer ”liker” hender det du får informasjon og nyheter du ikke får på disse sidene. Da fikk du litt å gjøre i dag også.
Om du vil ha mer å gjøre er Sjapperådet noe for deg. Dette rådet har fått i seg litt av de blå pillene og spretti opp igjen. Nå er det opp til deg selv om du vil være med på å prege Sjappas utvalg

Legg igjen en kommentar