Dagboka torsdag 24. februar 2011

Absolutt veldig lite av nytt i Vålerengauniverset. Men i kveld så spiller laget treningskamp mot Lokomotiv Moskva, en kamp der Martin Andresen har meldt at han og dermed vi skal begynne å ta resultatet alvorlig. Den kampen går kl. 17 norsk tid, men bare på vif.no. Kamptidsendringer Laget har oppholdt seg i Tyrkia siden tirsdag … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 24. februar 2011»

Absolutt veldig lite av nytt i Vålerengauniverset. Men i kveld så spiller laget treningskamp mot Lokomotiv Moskva, en kamp der Martin Andresen har meldt at han og dermed vi skal begynne å ta resultatet alvorlig. Den kampen går kl. 17 norsk tid, men bare på vif.no.

Kamptidsendringer

Laget har oppholdt seg i Tyrkia siden tirsdag og har dermed gått glipp av viktige hendelser i fedrelandet, slik som debatten om hvorvidt NRK burde ha sendt VMs åpningseremoni direkte eller ikke. Og da mener man selvsagt direkte på hovedkanalen, nrk.no er langt fra felleskapsskapende nok. I fotballverden har man kanskje kommet litt lenger: de som ønsker å se en kamp er klar over at den må betales for, enten via 3 pils på Bohemen eller for tilsvarende pris, men da uten øl på kjøpet, hjemme. Dermed regner vi med at oppegående VM-interesserte fotballspillere fikk med seg åpningsseremonien i går kveld på PC fra hotellrommet eller lignende. Dessverre så har vi ennå ikke kommet fullt så langt at verdensbegivenheten treningskamp Vålerenga Oslo mot Lokomotiv Moskva sendes på noe medium overhodet, den må man få med seg som direkteoppdatering på vif.no. En kan allikevel si at det er atskillig bedre service det enn SMS-meldinger fra f.eks. Sjappesjef Frode Veie, som var vanlig i gamle dager sånn ca. for fem år siden, selv om det på en måte var mye mer spennende å få kampen inn via den kanalen.

Vel vel, man eldes stadig. Det er faktisk også litt substans i disse skribleriene: vif.no melder at begge treningskampene har fått nytt tidspunkt for avspark, slik at begge starter nå kl. 18.00 lokal tid (17.00 norsk tid).

Første kampen mot Lokomotiv går i dag, andre kampen mot Dinamo går søndag.

Gudmund Taksdal Konghavn friskmeldt

Som kjent av de fleste av våre lesere har reservekeeper Gudmund Taksdal Konghavn vært skadet med vond albue en god stund. Nå ser det ut til at han er vei tilbake.

– Vi veit at Gudmund hadde en veldig tung sesong i fjor hvor han ble skadet tidlig og var ute hele sesongen. Det er tøft for en unggutt å få en sånn beskjed og være ute så lenge, men han har gjort en fantastisk jobb med å trene godt og målbevisst og er tilbake igjen for fullt nå, sier keepertrener Gjermund Østby til VIF TV.

VPN krysser fingrene for at framgangen fortsetter.

Legg igjen en kommentar