Dagboka fredag 25. februar 2011

Vålerenga tapte 0-2 (0-2) mot Lokomotiv i går i Tyrkia. På tross av dette anbefaler vi ikke katastrofestemning ennå, men vi er mildt bekymret for de mange småskadene som synes å prege laget. Dessuten er det tegn til bevegelse i stadionsaken. Tap i Tyrkia Det ser ut til at Lokomotiv Moskva ble for sterke for … Fortsett å lese «Dagboka fredag 25. februar 2011»

Vålerenga tapte 0-2 (0-2) mot Lokomotiv i går i Tyrkia. På tross av dette anbefaler vi ikke katastrofestemning ennå, men vi er mildt bekymret for de mange småskadene som synes å prege laget. Dessuten er det tegn til bevegelse i stadionsaken.

Tap i Tyrkia

Det ser ut til at Lokomotiv Moskva ble for sterke for Vålerengas menn i går kveld. Stillingen endte 0-2 etter at Lokomotiv scoret to ganger i første omgang, i det 25. minuttet etter rot på Vålerengas midtbane, og like før pause etter corner. Når dette er sagt må vi skynde oss å legge til at dømmingen etter alt å dømme var noe partisk og at Vålerenga manglet sentrale spillere på grunn av skade.

Etter det vi kan lese mellom linjene av live referatet på vif.no så åpnet Vålerenga best, men Lokomotiv overtok etterhvert og kjørte flere farlige angrep og kontringer, der de siste skyldtes til dels unøyaktigheter i Vålerengas pasningsspill. Av Vålerengas angrep virker det som om Luton Sheltons raid var de farligste, der russerene til tider måtte ty til ulovligheter for å avverge. Ulovlighetene syntes å være oversett av kampens dommere. Det ser også ut til at Vålerenga greide å jevne ut Lokomotivs fordel i 2. omgang, men dog uten å drive det lengre enn et par farlige cornere.

Detaljer fra kamputviklingen finner dere på vif.no.

Det som kanskje bekymrer oss mere enn tapet er 1) de mange unøyaktighetene i midtbanespillet som fortsatt preger laget og 2) at såpass mange sentrale spillere er ute med (små)skader. Vi lister i fleng: Fellah, kne, Kone kne, Muri lyske, Ogude låret, Strandberg småskade, Stoor småskade, Hussain småskade, Berre måtte ut i går. Et par tre er greit, men vi vil veldig gjerne ha disse spillerene godt integrert i laget anno 2011 før sesongen starter!

Vi får se om ting bedrer seg til søndagen.

Bevegelse i stadionsaken?

Graver man litt rundt på Oslo Kommunes sider kan man blant mye annet finne fram til følgende brev fra Plan- og bygningsetaten, datert 10.02.11, med tittel «Innspurten, Valle Hovin, Vålerenga Stadion m.m. avtalt fremdrift»:

Det vises til Deres e-post 02.02.2011 og møte 08.02.2011 vedrørende endringer av innsendt planforslag og avtalt fremdrift. Plan- og bygningsetaten bekrefter med dette at det inngås avtalt fremdrift for ovennevnte planforslag.

Avtalt fremdrift innebærer følgende:
Forslagsstiller innsender komplett materiale for planforslag: 15.02.2011.
Plan- og bygningsetaten fatter vedtak om offentlig ettersyn: 15.03.2011.

Avtalt fremdrift vil erstatte tidsfrist for behandling av private forslag om regulering, jfr. pbl. § 12-11.

osv.

Så det kan tenkes det er litt bevegelse i saken, så vidt vi kan forstå.

Legg igjen en kommentar