Dagboka onsdag 23. februar 2011

Vålerenga har kommet fra til Tyrkia. Og der er det riktignok en god del varmere enn i Oslo, men det regner. Dessuten er årets første bortetur satt opp. Tyrkiadager Så var 24 manns troppen kommet fram til Side i Tyrkia. I tillegg til Yssouf Koné, som forøvrig blir nr. 14 i år, har også juniorspiller … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 23. februar 2011»

Vålerenga har kommet fra til Tyrkia. Og der er det riktignok en god del varmere enn i Oslo, men det regner. Dessuten er årets første bortetur satt opp.

Tyrkiadager

Så var 24 manns troppen kommet fram til Side i Tyrkia. I tillegg til Yssouf Koné, som forøvrig blir nr. 14 i år, har også juniorspiller Nicolai Næss blitt med på det ukes lange oppholdet. I følge vif.no så skal Vålerenga ha to treninger per dag unntatt de dagene der det skal spilles kamp. Det er kanskje nettopp de dagene som interesserer oss mest: nemlig i morgen torsdag kl. 17.00 (NB lokal tid, Tyrkia ligger en time foran Norge, så så vidt vi kan forstå blir det kl. 16 her på berget), da Vålerenga møter Lokomotiv Moskva, og søndag kl 17.30 (lokal Tyrkisk tid ja), da Dinamo Moskva er motstander.

De offisielle nettsidene melder at kampene dessverre ikke vises på VIF TV, derimot kan man følge liveoppdatering på vif.no.

Første rapport inn fra laget er at det regner.

– Været var ikke mye å skryte av, men det fine baneforhold og kula gikk som bare det. Det var gøy å komme i gang, sier kaptein Kristofer Hæstad til VIF TV.

– Her nede kan vi fokusere på fotball 24 timer i døgnet og ha fokus på det vi skal gjøre. Vi har ikke vært helt i rute, så vi håper vi kan finne tilbake til det her nede, fortsetter han.

Selv om Koné er med i Tyrkiatroppen så vil han neppe spille kamper i Tyrkia, han er nettopp ferdig med opptrening etter kneoperasjon, og vil ikke risikere noe tull før seriestart. På den annen side kan vi kanskje håpe på å høre fra noen av de andre som har vært borte i vår, for eksempel Fegor Ogude eller Mohammed Fellah.

Årets første bortetur

Og apropos seriestart, så er den nærmere enn du tror, 19. mars kl 16, spiller Vålerenga sin første kamp borte mot Viking. Klanens turgruppe har satt opp følgende turalternativer: Dagstur med avreise kl. 06.30 eller overnattingstur med avreise 05.30 og retur søndag. Her er det bare å velge å vrake.

Prisen er 600,- for begge turene. Eventuell overnatting må du ordne sjøl. Salg av turbilletter i Sjappa fra onsdag 23. februar. Og dette er ikke som gamle dager med «120 dager i Sodoma» og «Alien 4» på en liten videskjerm gjennom det mørke sørvestlandet, derimot så er dagsturbussen oppgradert med tekniske finesser som internett og bedre kjøkken. Dette gir nye muligheter for musikk/video-avspilling. Det skal også være et utvidet mattilbud med eksotiske varmretter.

Legg igjen en kommentar