Dagboka mandag 7. februar 2011

Kan vi allerede i dag få greie på når Vålerenga spiller sine kamper de åtte første serierundene? Er det på trynet for norske fotballag å la seg inspirere av Barcelona? Kan du få mat på Vålerenga Vertshus? Dette og mer til prøver vi å svare på siden du er i en tilstand av undring. Terminlista … Fortsett å lese «Dagboka mandag 7. februar 2011»

Kan vi allerede i dag få greie på når Vålerenga spiller sine kamper de åtte første serierundene?
Er det på trynet for norske fotballag å la seg inspirere av Barcelona?
Kan du få mat på Vålerenga Vertshus?
Dette og mer til prøver vi å svare på siden du er i en tilstand av undring.

Terminlista
I helga har det vært avholdt supporterseminar og blant deltakerne har man observert personer fra NTF og TVNorge MAX. I følge kilder, som er relativt sikre, skal TV-kampene for de 8 første rundene presenteres allerede i dag. Dette høres for sprøtt ut til å være sant for supporterhjerner som har hørt alt for mye om gull og grønne skoger tidligere.

Kan det virkelig være tilfelle at de som bestemmer faktisk lytter til kundene sine? Skulle jaggu tatt seg ut. Vi får vel vite mer i løpet av dagen dersom dette viser seg å stemme.

Barcelona eller København?
Nils Johan Semb forundret seg i forrige uke over manglende interesse for FC København sine treninger fra norske topptrenere. Kjetil Rekdal kommenterte det på følgende vis:

– Det er ikke mange som er og ser på Ålesund sine treninger heller.

Martin Andresen på sin side bryr seg ikke, verken om Semb eller FC København, Andresen skal nemlig på Studietur til Barcelona. Vår übersjef mener åpenbart at Barcelona har mer å lære bort enn en dansk bakgårdsklubb.

Ikke overraskende synes Drillo det er skikkelig dustete og klinker til med følgende blinktreff i VG:

– Hvis alle nå skal spille som Barcelona, er det den største feilen norsk fotball kan gjøre.

VGs kommentator, Truls Dæhli, har følgende tilsvar:

– Vi inntar en veldig stusselig posisjon om vi i utgangspunktet erkjenner at så gode kan vi aldri bli. Da synes jeg vi er for lite ambisiøse og litt feige. Vi må ta det innover oss, ikke distansere oss fra Barcelona.

Alt sammen i følge nettavisen VG.

Det er sikkert ikke dumt å lære av flere lag, men Martin Andresen viser i hvert fall at han ikke mangler ambisjoner eller mot og har Barcelona som et helt klart forbilde. Mer om dette leser du på Klubbens egne sider.

Annet enn fotball
Andre idretter har angivelig konkurranser de også, som hockey. I går spilte Vålerenga på Jordal mot Stjernen, du vet dette laget med en småkjeltring i ledende posisjon. Resultatet var 4 mål til Vålerenga, ingen til Stjernen. Sånt blir det seier av og Vålerenga befester med det andreplassen på tabellen med like mange poeng som Oilers. Sparta er et hav foran alle andre så de driter vi i.

Åja, når vi først skriver om hockey kan vi nevne at Vålerenga ønsker flere funksjonærer. Ta en titt på hockeysidene og finn ut hvordan du kan få noe meningsfylt å gjøre om vinteren.

Håndball er også en idrett der Vålerenga er i øverste divisjon. Dessverre strever laget noe og i helga ble det tap for Elverum, 35-20 skal være notert i målprotokollen.

Så ler vi av de andre
Om vinteren, når det ellers er rolig, er det viktig å finne lyspunkter i hverdagen. Helst bør man finne noe å le av og her svikter aldri Bergen.
Nå om dagen er det spørsmålet om hvorfor Brann har landets dyreste sesongkortpriser, som diskuteres. Mange mener en klubb uten ambisjoner, uten profiler, uten resultater og uten penger bør senke prisen på sesongkortet.

Salgs- og markedsmannen Dag Frode Algerøy i Brann synes det er helt på trynet å senke prisene. Her viser han til Rosenborg og trekker følgende konklusjon i avisa BA:

– Rosenborg har hatt forferdelige resultater de siste to årene. De priser ikke ned billettene av den grunn.

Hæ? Serievinner de to siste åra og resultatet er forferdelig?
Tarmbakterier i drikkevannet og mangel på strøm er ikke det største problemet i Bergen.

Vålerenga i dag
Spis mat på Vålerenga Vertshus og la den få følge av en øl.
Det er det vel unt og vi gleder oss over at Vertshuset har fått meny.

Legg igjen en kommentar