Dagboka tirsdag 1. februar 2011

Håvard Nielsen har tegna a–lags kontrakt med Vålerenga. Treningskamp for et sammensatt vålerengalag mot et sammensatt tromsølag på La Manga i dag kl. 11 og en liten titt på overgangsvinduet, det er egentlig alt vi vil plage deg med i dag kjære leser. Reservekamp Tromsøs reserver møter Vålerengas spillere med lite spilletid i dag kl. … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 1. februar 2011»

Håvard Nielsen har tegna a–lags kontrakt med Vålerenga. Treningskamp for et sammensatt vålerengalag mot et sammensatt tromsølag på La Manga i dag kl. 11 og en liten titt på overgangsvinduet, det er egentlig alt vi vil plage deg med i dag kjære leser.

Reservekamp
Tromsøs reserver møter Vålerengas spillere med lite spilletid i dag kl. 11.00 på La Manga. Kampen er satt opp for å gi kamptrening til de som ikke har fått vist seg så mye frem i Spania hittil. Litt moro er det at Amund Skiri er blant de Aafk-spillerne som forsterker Vålerenga i dagens kamp.

Forrige gang Skiri hadde på seg kongeblått endte sesongen med seriegull, vi bare nevner det for å glede de som lever i håpet om at historien gjentar sesong.

Håvard Nielsen
Det er heldigvis ikke slik at en omgang gjør det til månedens vinner og gir deg a-lagskontrakt med Vålerenga. Klubben kan melde at Nielsen har signert for tre år og at underskriften kom før han imponerte i kampen mot Wisla Krakow. Gutten har altså prestert nok på trening til å forsvare en kontrakt, prestasjonen han leverte mot Wisla Krakow var ren bonus.

Er ikke Randers en skotsk toppklubb
Ondsinnede ubekrefta rykter vil ha det til at Roald Bruun-Hansen trodde det var en skotsk toppklubb han leide Jaiteh ut til nå rett før overgangsvinduet stengte. Rangers og Randers kan høres helt likt ut for en bergenser, men det viste seg at misforståelsene ble oppklart før Bruun-Hansen hadde investert i lommeparløren ”Engelsk på reisen”.

Mer spennende, ihvertfall sett med tippeligaøyne, er det at verken Bjørn Helge Riise eller Tore Reginiussen fikk til overgang til ny klubb før overgangsvinduet stengte. Skal dagboka komme med et tips så tipper vi at RBK tar Reginiussen, Vålerenga tar Riise, mens vi antar Rindarøy kan være tilbake i Molde innen seriestart.
Rein ubegrunna tipping, men noe må en gjøre for å virke mørk og mystisk.

Vi må nesten også gratulere Huseklepp, etter i flere år å ha hevet en lønn Brann egentlig ikke hadde råd til lyktes han endelig med å forlate Brann. Det ble så ille at han tilbydde Brann penger for å slippe å spille mer for dem, vi gratulerer erkebergenseren Huseklepp med at han endelig er sluppet fri fra Bergen og Brann. Bergen har på mange måter fått sin Nelson Mandela.

Kjøpestopp i TIL
Den økonomiske situasjonen i Tromsø IL er nå så presset at de har budsjettert med poengtrekk til sommeren og de får heller ikke hente inn nye spillere uten at gamle er solgt. Tromsø regner med at de blir trukket 1 poeng til sommeren. Egentlig trist at det skal være slik, men dette reglementet er nødvendig og vedtatt av forbundstinget etter forslag fra toppklubbene selv.

Takk og lov at alt er under kontroll hos oss!

Vålerenga i dag
Send CV-en din til Roald Bruun-Hansen.

Legg igjen en kommentar