Dagboka fredag 28. januar 2011

Kjære landsmenn, hjemme og ute, unge som gamle: Vålerenga taper på alle fronter, men hva gjør vel det? Copa del Sol Vålerenga ble feid av banen i en fartsfylt og ganske god kamp på La Manga i går. Rosenborg gikk videre etter straffekonkurranse mot Rapid Bucuresti. Den kampen holdt ikke samme tempo og klasse som … Fortsett å lese «Dagboka fredag 28. januar 2011»

Kjære landsmenn, hjemme og ute, unge som gamle:
Vålerenga taper på alle fronter, men hva gjør vel det?

Copa del Sol
Vålerenga ble feid av banen i en fartsfylt og ganske god kamp på La Manga i går. Rosenborg gikk videre etter straffekonkurranse mot Rapid Bucuresti. Den kampen holdt ikke samme tempo og klasse som Vålerenga-FCK, men var en pyntelig daff sak som minnet mer om selskapsbridge. Men trønderne er fornøyde og det er jo bra nå som de har mista Annan til Schalke. Det var det vi likte best av fotballnyhetene.

På sidelinja stilte den svenske landslagsjefen Hamrén sammen med den nye assistenten sin, Jonevret. Sånn er det når Norges beste lag er i aksjon. I Rosenborg finnes det lite å hente for landslag på vår side av svenskegrensa.

Ingen kan vel med hånda på hjertet si seg fornøyd med 1-5, men vi tar det ikke så jævla tungt heller. Martin forklarer seg godt og ser ganske lyst på saken, Muri er forståelig nok mer mutt og sur etter nedsablinga, men han var også midt i området der det røyna på som verst. Vif-fotball har Martins kommentarer her og Muris grumsete TV-bemerkninger her.

Wisla Kraków
Hvor god motstand får Vålerenga søndag ettermiddag? Det er ikke lett å si. I fjor røyk laget i begge kampene i tredje kvalifiserende runde for Europaligaen, men det var mot selveste Qarabaq fra Aserbadsjan som for ikke så altfor mange år siden slo ut Rosenborg. Laget ligger på delt andreplass i den polske toppserien, tre poeng bak lederlaget. I Polen er det vinterpause fra 1. desember til slutten av februar.

Laget tapte overraskende nok for Aalesund. Vi sier overraskende fordi vi tipper Aalesund i bunnstrid i Tippeligaen i år, men sånn er fotballen generelt og treningskamper spesielt. Om fotballen er rund, så er treningsfotballen trillrund. Hvordan sunnmøringene vant 2-0 kan du lese på AaFKs hjemmeside her

Vålerenga – Rosenborg
Juniorene kjempet om sisteplassen i Carneige-turneringen i Vallhall før lønsj . Den kampen vant Vålerenga siden de tapte fullt fortjent 1-2 .

Vålerenga i dag
Livet går videre og vi er en dag nærmere seriestart.

Legg igjen en kommentar