Dagboka torsdag 30. desember 2010

Den som venter på noe godt venter forgjeves. I hvertfall om det gjelder dagboka i dag. Årets nest siste dag er et ugjendrivelig faktum og i morgen er det slutt. Det haster med andre ord. De som ennå ikke har satt siste sett nyttårsforsetter ut i livet, har kun ett døgn på seg på å … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 30. desember 2010»

Den som venter på noe godt venter forgjeves. I hvertfall om det gjelder dagboka i dag.

Årets nest siste dag er et ugjendrivelig faktum og i morgen er det slutt. Det haster med andre ord. De som ennå ikke har satt siste sett nyttårsforsetter ut i livet, har kun ett døgn på seg på å slutte å røyke eller gå ned femten kilo. I tillegg skal neste års nyttårsløfter spikres. Jepp, det blir en hektisk innspurt, så vi skal ikke hefte deg med en lang dagbok i dag. Du har viktigere ting å kaste bort årets siste timer på.

Nyttårsforsetter, ja. Samme gamle leksa hvert eneste år. Slutte å runke, begynne å drekke, legge på seg , banke kjerringa, få høyere blodtrykk og så videre og så videre. Er det ingen som kan blekke opp noe nytt? Hele greia har blitt så ensformig og kjedelig at vi nesten ikke gidder å love noe som helst. Men så, nesten ut av intet, dukker det opp noe nytt i vrimmelen av gudsjammerlig håpløse røykekutt og livstilsforsetter. Gatas Parlament – norsk hip-hops gudfedre – lover rett og slett at de vil jobbe litt mindre og tjene litt mer.

*skritshj* – Vi er alle fra Vålenga

Gatas Parlament, gutta med lyriske krysstaklinger og de fengende refrengene synes ikke det er nok sirkus i Vålerenga om dagen. Derfor tar de steget over i Melodi Grand Prix og vil delta med låta ”Jobbe litt mindre og tjene litt mer”.

Foreløpig vet ikke engang VPNs redaksjon for dansbare rytmer hvordan låta svinger, den får ingen høre før midten av januar, men vi er veldig tilhengere av at Melodi Grand Prix blir et proletarparty.

Propagandakrigen har allerede startet, og på steMGP kan du få gratis buttons, vimpler og mye mer fra Gatas Parlament. Du skriver hvem du er på en liste så får du stæsj helt kostnadsfritt i posten. Hvordan dette blir mindre jobb og mer lønn for Gatas Parlament er noe uklart, men for deg er det lite jobb og digert utbytte.

Og ellers?
Nei, ingen ting å melde, annet enn at Sjappe-romjulssalget fortsetter i dag til klokka 16 og avsluttes i morgen klokka 10 – 14. Og så blir det sagt at det kommer dagbok nyttårsaften med diverse kåringer og annet sprøyt, blant annet svaret på hva dette bildet forestiller:

Send oss gjerne en mail eller ring inn galt eller riktig svar eller la være. Premien er gratis dagbok hele neste år også, og hvem vet om du ikke får VPN i flunkende nytt design etter hvert, nå også med terminliste. Vi driver jo et fotballnettsted for svingende.

Legg igjen en kommentar