Dagboka onsdag 29. desember 2010

De siste restene fra julemiddagene er fortært og vi tar en aller siste gnafs av terminlista. Så er det over for denne gang. Vi lover. – Jobber du med levende organismer, finnes det ingen garantier Sitatet ovenfor er hentet fra den nye banemesteren på Ullevaal, Hilde Taklo Knutzen, i et intervju på vif-fotball .no, og … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 29. desember 2010»

De siste restene fra julemiddagene er fortært og vi tar en aller siste gnafs av terminlista. Så er det over for denne gang. Vi lover.

– Jobber du med levende organismer, finnes det ingen garantier

Sitatet ovenfor er hentet fra den nye banemesteren på Ullevaal, Hilde Taklo Knutzen, i et intervju på vif-fotball .no, og er i utgangspunktet myntet på arbeidet med å få grasmatta på Ullevaal i best mulig stand til landskamp og seriestart. Vi mer enn aner en dobbelt bunn her, dette må da først og fremst gjelde dem som har arbeidet med terminlista som banemesteren ventet spent på.

Vålerenga fikk oppfylt ett av tre ønsker for kampoppsettet neste år og er ikke fornøyd med oppsettet, i følge Pål Breen. Fornøyd er heller ikke den gamle matematikklærer’n hans som ikke kan få sagt ofte nok at 1/3 ikke er det samme som 2/4. VPNs tellekorps har sett på saken og må dessverre medgi at lærerjæver’n har rett:

Bortekamp 1.serierunde – innvilget
Hjemmekamp 16. mai – ikke innvilget
Hjemmekamp i Norway Cup uka – ikke innvilget
Hjemmekamp siste serierunde – innvilget

16-mai-kampen driter vi i, men skjønner ikke hvorfor de dårlige vinnerne i Trondheim og de enda dårligere taperne i Bergen får sutra seg til hjemmekamp på den såkalte fotballfestdagen år etter år.

Den store flausa er selvsagt at vi ikke fikk hjemmekamp i Norway Cup uka. Dette burde ikke engang stått på ønskelista til Vålerenga, et oppegående fotballforbund burde selv sett hvor viktig det ville vært å presentere norsk toppfotball for barn og ungdom fra alle verdenshjørner. Eller var det nettopp det fotballpampene så? Var det frykten for å bli avkledd som førte til at toppkampen ble lagt til Molde denne uka? Uansett så går unga glipp av både Solskjær og Vålerenga. Skjerp dere, NFF !

Sannsynligvis er løpet kjørt, men det skader ikke å forsøke på nytt. Men denne gangen må ønskelista sendes til UEFA. Vålerenga skal spille 2. kamp i 3. kvalifiserende runde til Europa League torsdag i Norway Cup uka. Vålerenga er seedet ned mot nummer 200 i Europa, og det er vel ensbetydende med bortekamp denne dagen. Men du verden så fint det for en gangs skyld ville være å få publikum på en sånn kamp. Her gjelds det å bruke overtalelsesevnene godt, Pål Breen. Vålerenga mot rasisme, Norway Cup, jo her burde det være argumenter som UEFA kan falle for.

Slippery When Wet
Den store uløkka uteble, men det er nok bare reinspikka flaks som gjorde at Vålerenga ikke fikk midtukehjemmekamp dagen etter Bon Jovi – konserten på Ullevål i juni. Hvor var dere hen når dere ikke hadde dette på ønskelista, Breen? Vi så hvordan det gikk etter AHA-konserten i høst: Ullevålmatta som hadde vokst seg grønn og kjempeflott var ødelagt. Den gangen gikk det to dager, nå blir det hjemmekamp fire dager etter en konsert. Vi tror ikke det er tilstrekkelig tid for noen med så dårlig grokjøtt som Ullevål. For en gangs skyld håper vi på mandagskamp, da får Ullevål sliket sine sår i fem dager i det minste.

Sånn. Da gir vi oss med kampoppsettet for denne gang. Terminlista som ble sagt å være klar lille julaften er fremdeles svært uklar. Vi veit når på året og hvilken uke vi skal møte bønder og fiskere, men ingen har fortalt oss hvilken dag vi skal møte disse taperne. For dem som liker å planlegge i god tid har vi i det minste denne kvalifiserte gjetningen angående seriestarten:

Brann – Rosenborg søndag 20.mars kl 20 – Ferdig snakka.
Viking – Vålerenga fredag 18. mars i åttetida.
Stabæk – Lillestrøm mandag 21. mars klokka 19, etter ønske fra begge lag som trenger all den tid de kan få før alvoret er over dem.
Røkla spiller søndag i beste barne-TV tid.

Ishockey
Storhamar sneik seg forbi Stavanger og overtok 3.plassen etter bondekrigen mot Lørenskog i går kveld der dragene vant 3-2. Rosenborg banka Stjernen 7-3 og i morgen er det ny runde for mange lag i den skjeive hockeyserien. Men ikke for Vålerenga som lar køllene hvile helt til 9.januar

Sjappa i dag
Romjulssalg

Ønsker du å motta unike & gode tilbud?
Meld deg på Sjappas sms-tjeneste. Send kodeord Sjappa til 2440. Tjenesten koster kr 3,- pr mottatte melding.

Legg igjen en kommentar