Dagboka nyttårsaften 2010

I morgen er det neste år. Vårt nyttårsønske er en mer breial Martin. En Martin som tør å si at vi skal ta gull. For fotballtrenere og fotballspillere så har trolig ikke inngangen til det nye året så mye å si. De tar nemlig uansett en kamp om gangen og teller opp til slutt. Mens … Fortsett å lese «Dagboka nyttårsaften 2010»

I morgen er det neste år. Vårt nyttårsønske er en mer breial Martin. En Martin som tør å si at vi skal ta gull.

For fotballtrenere og fotballspillere så har trolig ikke inngangen til det nye året så mye å si. De tar nemlig uansett en kamp om gangen og teller opp til slutt. Mens Vålerenga og ”alle” andre skulle gi RBK kamp om gullet i 2011 rett etter sesongslutt så skrus ambisjonene ned utover høsten. Rundt juletider er det bare RBK som tør å snakke om gull, alle andre snakker om topp 4, topp 6 eller medaljestriden. Det er synd, er det bare ett lag som har ambisjoner om å vinne så er det bare ett lag som kan vinne.

Mitt nyttårsønske er at Andresen går ut og sier at han har stikki fingeren i jorda og sett at med de forsterkningene vi får frem mot seriestart så skal vi trøkke RBK og annen dritt ned i søla og vinne serien. Vi var det laget som avsluttet sesongen best, det laget som skåret suverent mest mål og i særklasse den beste fotballen sesongen som gikk, det fundamentet skal være godt nok til å tørre og si at vi skal ta gull. Leke oss til gull!

Kjære Martin, vær breial, si hva du trenger av forsterkninger for å love oss gull. Legg lista og legg føringer for investorer, la det runge helt til Orkdal at de kan trykke nypotene opp i kryddergrotta for i år skal pokalen til Oslo. Det har aldri skada noen med ambisjoner og det skader i hvert fall ikke forventninger og publikumsinteresse at Vålerenga ikke bare skal ta en kamp av gangen, men rett og slett skal vinne hele dritten.

Kampen om publikum, kampen om glød og interesse utenfor den harde kjerne av supportermiljøer er nesten like viktig for å lykkes på banen. Du må skape den entusiasmen du skal surfe på, Martin. Se på Molde og hva avisene har gjort for å bygge surfebølge for Solskjær, allerede tre måneder før seriestart er det bare for Solskjær og laget å finne frem brettet og kose seg på den eksternt skapte medgangsbølgen av entusiasme. Martin du må lage din egen bølge, du har vist at du kan levere varene med finspill og storfangst av poeng, nå vil vi se at du tør å varsle at det kommer mer!

Og med dette ønsker VPN-redaksjonen alle som bryr seg om Vålerenga godt nytt år og mange,mange takk for det gamle!

Legg igjen en kommentar