Dagboka onsdag 22. desember 2010

To dager igjen til landet når det kollektive Nirvana. Folket går støvla av seg for å tilfredstille sine nærmeste. Må det være sånn? Dagboka gir noen svar. Først noen raske meldinger fra overgangsmarkedet og nyhetsbildet Tidligere prøvespiller for Vålerenga og Vålerengacupsenker Espen Næss Lund har signert med nyopprykkede Sogndal. Gutten som så ut som en … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 22. desember 2010»

To dager igjen til landet når det kollektive Nirvana. Folket går støvla av seg for å tilfredstille sine nærmeste. Må det være sånn? Dagboka gir noen svar.

Først noen raske meldinger fra overgangsmarkedet og nyhetsbildet

Tidligere prøvespiller for Vålerenga og Vålerengacupsenker Espen Næss Lund har signert med nyopprykkede Sogndal. Gutten som så ut som en Elgkalv i en eplehage på Tåsen da han prøvespilte for Vålerenga som 17-åring er et kupp ifølge flere kilder. På sidene til Sogndal står det følgende:

«Det er kun den medisinske testen som gjenstår før Espen er heilt klar for oss på ein 3 års kontrakt. Sportsleg leiar Trond Fylling karakteriserar Espen som ein spelar med stor rekkevidde, og ein spelar som kan gje Sogndalpublikummet masse glede med sitt flotte forsvarsspel.»

Jaja. Var ikke han spiss egentlig ‘a?

VPN snakka med Espen før cupbomba smalt tidligere i år. Her kan du lese deg opp på hva som venter oss i neste års Tippeliga.

Vi går videre

Jørgen Horn har fått seg ny arbeidsgiver. Tirsdag ble det klart at Fredrikstad har signert Jørgen Horn. Ifølge klubbens hjemmeside har midtstopperen signert en toårskontrakt og får draktnummer tre.

Viking og FFK er ikke helt enige om overgangen, men siden Jørgen fikk sparken i Viking for fyll & rør, så burde det vel gå i boks for Jørgen. VPN ønsker lykke til videre og sier som sant er: Utelivet i Fredrikstad er ikke akkurat preget av noen bedehuskultur

Så er det klart at Hamarkameratene har dårlig råd. Opprykk til tross: Klubben skylder 800.000 kroner og har begjært seg selv konkurs. Frist for å ordne opp i rotet er satt til 1. januar 2011.

HamKams konkursbegjæring kan føre klubben ned i 5. divisjon. Det får ringvirkninger i seriesystemet.

Ettersom Tromsdalen var det beste av lagene som rykket ned fra Adeccoligaen forrige sesong, vil de bli flyttet opp igjen dersom HamKam blir strøket.

Dette melder TV2Sporten.

Selv så melder VPN: Synd at fotball skal avgjøres av økonomisk rot. HamKam er et lag som det er fint å spille mot, ikke fordi vi har så mye sympati for klubben og laget, men fordi de bare haaaaater Vålerenga så helt inni hampen. Og da er det jo morsomt å slå dem gang på gang…

Nirvana
Så sitter du der da, med magen full av angst. Ikke en jævla gave er kjøpt inn. Slakter’n er utsolgt for ribbe. Du har ikke peiling på hvordan du skal lage rødkål. Det eneste du har er ei tom kasse med øl, en slant akevitt og ei lommebok uten mye å skryte av.

Hva gjør du da?

Jo det skal jeg si deg: Kryp opp i krybba, legg deg godt til, lukk øya og sov deg gjennom hele jævla driten.

Flere tips i morra

Legg igjen en kommentar