Dagboka tirsdag 21. desember 2010

Ketchup i flaska og sennep på skinka. Kjøss meg på manda’n til Dovre faller. Boka er full av kryptiske meldinger i dag. Tør du lese? Ikke bare å gå over bekken etter mann Troy spelte fotball i Vålerenga. Kona likte seg ikke her på berget. Troy flytta hjem. Troy flytter igjen. Flytter kona etter? Saken … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 21. desember 2010»

Ketchup i flaska og sennep på skinka. Kjøss meg på manda’n til Dovre faller. Boka er full av kryptiske meldinger i dag. Tør du lese?

Ikke bare å gå over bekken etter mann
Troy spelte fotball i Vålerenga. Kona likte seg ikke her på berget. Troy flytta hjem. Troy flytter igjen. Flytter kona etter?

Saken er at Troy Perkins har blitt solgt fra D.C. United (Washington) til The Portland Timbers. Det betyr at han flytter fra Østkysten til Nordveskysten. Og da er han vel like langt unna kone og familie igjen.

Vi tror at konemor blir med til hjembyen til Mr. Generation X – Douglas Coupland, og at hun starter en egen sjappe der. Tømmerhuggerskjorter er visstnok på vei inn i motebildet. Grønsjen også.På tide å spare til skjegg Troy?

VPN ønsker familien Perkins lykke til.

Because we are fucking Vålerenga på Nett.

Den nye gullrekka
Tevekanalene spretter opp som paddehatter. Det er FEM, Bliss, Diss und Das. Og MAX. Som har kjøpt rettighetene til å vise NRKs lørdagskamper. Og de skal MAX vise på fredager. Hvilket skulle bety at kampene også skal spilles denne dagen… eh.

– Det er første gang vi avvikler fredagskamper i Tippeligaen, og vi har stor tro på den nye spilledagen. Klubbene er positive, og blant ukedagene foretrekker Norsk Supporterallianse fredag som spilledag, sier informasjonssjef Svein Graff i Norges Fotballforbund til fotball.no.

Tidligere Vålerenga-direktør Kjetil Siem får ansvaret for den nye fotballsatsningen på mannekanalen MAX.

– Dette blir en perfekt avslutning på arbeidsuka og en like bra oppladning til fotball-helgen. Vi gleder oss veldig, sier nyansatt sporstdirektør i TVNorge Kjetil Siem.

– Jeg ser virkelig fram til å jobbe med Fotball-fredag på MAX. Og kanskje spesielt gleder jeg meg til å kjempe mot mine gamle TV 2-kolleger om å lage det beste produktet. Jeg liker godt utfordrerrollen.

– Med lang erfaring fra alle sider av bordet blir Kjetil en garantist for at MAX kan levere fotballsendinger av et format og en kvalitet vi kan glede oss til. Han gjorde en kjempeinnsats med produktutviklingen av norsk fotball i sin tid i Norsk Toppfotball, og jeg er veldig fornøyd med å kunne jobbe sammen med Kjetil fremover, sier administrerende direktør Harald Strømme i TVNorge til fotball.no.

Interessant. Graff. Siem. Snart er det vel ikke en sentral rolle i norsk fotball som ikke er besatt av en som har hatt pølsesnabbene sine på et skrivebord oppe på Valle.

Fredagskamper er jo fint det, for folk som har liv som korresponderer med at fredag er dagen da helga og festinga starter. For oss vanlige og kjedelige familiefedre og venstrehåndsrunkere er det jo mindre gledelig. Teven er jo blokkert fra klokka halvåtte til elleve. Og vi antar at kampene vi starte klokka sju eller åtte. Grunnrpomillen skal jo på plass for stadionfolket. Vi som må hjem har et kjempeproblem.

Vel. Vi får ta fredagen tilbake, eventuelt kjøpe en ekstra stor flatskjerm til «gutterommet» og forankre oss der med chips og øl.

Gud bedre for et patetisk liv. Skulle ønske jeg var 25 igjen. Meldt meg inn i en eller annen Ultrasgruppering. Blitt pønsj. Hoppe. Hoppe. Klappe. Synge. Flagge.
Nei det blir venstrehånda på kølla, høyrehånda i chipsbollen og runkebukser fra klokka 17.30.

Jesus for et liv.

WTF
Vi ser at skøytefolket har hatt stevne på Frogner. Kongen var der. Skøytefolket var glade. Skøytesporten hadde kommet hjem sa dem. Jepp:

Hjem og UT.

Legg igjen en kommentar