Dagboka onsdag 24. november 2010

Hva husker du best fra årets sesong. Vi i VPN vil veldig gjerne ha ditt bidrag. Dagboka presiserer. Husker du? Det er mars. Tippeligaen er i gang. På den ene siden: Vålerenga. På den andre: Viking og Åge Hareide. Det er kaldt, det er seriestart og vi har lenge hørt rykter om at Moa er … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 24. november 2010»

Hva husker du best fra årets sesong. Vi i VPN vil veldig gjerne ha ditt bidrag. Dagboka presiserer.

Husker du?
Det er mars. Tippeligaen er i gang. På den ene siden: Vålerenga. På den andre: Viking og Åge Hareide. Det er kaldt, det er seriestart og vi har lenge hørt rykter om at Moa er i form. Og det får vi bekreftet noen minutter etter at serien starter 2010. Om det var Jarstein som ikke var 100% eller om det var Moa som allerede fortalte oss at han hadde tatt steget opp i toppen vet vi ikke, men akkurat der og da – da Moa satt vårt første mål i buret etter 2 minutter skjønte jeg at dette kom til å bli en usedvanlig sesong.

Var det slik for deg også? Eller var det slik at du ikke trodde på noe før det begynte å nærme seg slutten av sesongen. Var du på alle kampene, var du på noen, skjedde det noe på bortetur som du har lyst til å dele med andre? Har du en historie utenom det vanlige, eller vil du fortelle om en helt ordinær dag på tribunen – som da vi tok imot Hønefoss på Ullevaal – eller vil du fortelle om den multiple ekstasen du opplevde da vi valset over Odd, Start, Haugesund, Viking, Tromsø og alle de andre laga som måtte tusle slukøra av Ullevaal etter 2 x 45 med TOTALfotball signert Vålerenga og Martin Andresen?

Send ditt bidrag til kontakt_oss[AT]vpn[DÅTT]no. (Sjekk banneret på toppen hvis du ikke skjønner den adressen).

Salamandermareritt
Direktoratet for Naturforvaltning har forslag om å opprette vernesone med byggeforbud i en radius på 300 meter rundt salamanderdammer. Vålerenga stadion er planlagt til å ligge innenfor 300-metersgrensen til Hovindammen, som også kan bli vernet.

Før vi går totalt av hengslene her (og før dere der nede i fjerde eller femtedivisjon setter dere ned med godteposene deres) så er det et forslag som ligger til grunn for denne saken. Den er ikke vedtatt, og leser man saken nøye så er det snakk om at dette setter noen som helst stopper for våre stadionplaner. Det man ønsker er å sørge for at salamanderen overlever – og det er jo i og for seg positivt – å sikre det biologiske mangfoldet, ikke sant?

Sjøl så har jeg en fredet/vernet salamanderdam som nærmeste nabo. I disse dager bygges det et hus omtrent tre meter fra denne dammen. Jeg er med andre ord ikke bekymret for Vålerenga Stadion som kommer til ligge langt unna den nevnte Hovindammen.

VPN kommer med en egen oppfølger til denne saken i løpet av dagen.

Lekestue
VIF-TV kliner til med en hyllest av laget og fotballen vi spilte i 2010-sesongen.

Vi kliner rett og slett til med en lenke til innslaget og ønsker deg en fin onsdag

Legg igjen en kommentar