Dagboka mandag 22. november 2010

Oppkjøringa til neste års sesong begynner å bli klar. Ut over det er det magert i mandagsdagboka. Copa del Sol Vålerenga skal sydover om to måneder. IEC Sports som eier klubblagturneringen Copa del Sol (solcupen) har inngått samarbeide med Norsk Toppfotball. Det betyr at en del norske lag – RBK, Tromsø og Godset i tillegg … Fortsett å lese «Dagboka mandag 22. november 2010»

Oppkjøringa til neste års sesong begynner å bli klar. Ut over det er det magert i mandagsdagboka.

Copa del Sol
Vålerenga skal sydover om to måneder. IEC Sports som eier klubblagturneringen Copa del Sol (solcupen) har inngått samarbeide med Norsk Toppfotball. Det betyr at en del norske lag – RBK, Tromsø og Godset i tillegg til Vålerenga – skal ned og spille mot Europeiske topplag i månedsskiftet januar/februar 2011.

Fra klubbens sider leser vi:

– IEC i Sports kontaktet oss om muligheten til å arrangere Copa del Sol i La Manga- regionen. Vi syntes det var en god ide ettersom de norske klubbene som skal spille europacupkamper i 2011 trenger best mulig motstand i oppkjøringen til disse viktige kampene. IEC har store ambisjoner med sin turnering, Vi ønsker også velkommen den økte aktiviteten på La Manga hvor vi har et samarbeid med Norges Fotballforbund, sier Niels Røine administrativ direktør ved Norsk Toppfotball.

Og dermed faller brikkene på plass i forhold til hvorfor vi sa nei til Royal League. Haakonsen sier det slik (også det til klubbens sider):

– Vi støttet avgjørelsen om å si nei til Royal League fordi vi fikk lovnader om en god turnering med internasjonal matching i januar/februar. Nå har noen av brikkene falt på plass, og vi gleder oss til å bruke denne perioden til å få god matchtrening mot god motstand.

Lagene som foreløpig er klare er: IFK Göteborg, Rapid Bucuresti, Spartak Moskva, og fjorårets vinnere Shakhtar Donetsk. Andre storklubber forventes å bekrefte sin deltakelse i tiden fremover.Shaktar Donetsk og Spartak Moskva ligger på 2. plass i sine respektive grupper i Champions League så langt og har gode muligheter til å avansere til 8. delsfinalen i årets utgave av Mesterligaen.

Alt dette i følge klubbens egne nettsider.

Og vi sier: Bra.

Å surre rundt her oppe på berget i tjue minus må da framstå som en mellomting mellom bandy og repetisjonsøvelse i millitæret. Totalt meningsløst med andre ord. I Sør-Spania er det ikke akkurat sommer på denne tida, men det er i alle fall varmere enn hva det er her oppe i dette forferdelige kuldehølet.

Vi liker i alle fall å lese slikt så kort etter at sølvgutta 2010 gikk av banen og tok fatt på oppgaven som heter seriegull 2011.

Hva nå, kjære dagbokleser?
VPN drives av et kollektiv bestående av karer som er godt over gjennomsnittet opptatte av Vålerenga generelt og Vålerenga Fotball spesielt. Vi har holdt på veldig lenge, og vi har jobbet lenge med å fornye selve VPN det siste året. Men slapp av; vi skal ikke endre på oppskriften – formatet vårt er jo styrken – vi skal bare gjøre det lettere for deg som leser å bidra. Enten ved at du kan kommentere innleggene (ikke akkurat noen nyhet, men likevel…) eller ved at du kan bidra med egne artikler.

Og da er vi ved dagens viktigste setning: Vi trenger dine fortellinger, dine kommentarer og dine meninger. Vi trenger rett og slett leserbrev.

Så sett deg ned og skriv noen ord, gjerne noe som kommer rett fra mellomgølvet og som gir andre supportere noe å tenke på.

For at det hele skal bli enda mer fokusert ber vi deg om å skrive (rundt 500 ord hvis du klarer) om din Vålerengaopplevelse sesongen 2010.

Når du er fornøyd med verket sender du det til: kontakt_oss[AT]vpn[DÅTT]no

Vi ser fram til å høre fra deg.

Legg igjen en kommentar