Dagboka fredag 19. november 2010

Endelig fredag og vi flytter oss stadig lenger bort fra sesongen 2010 i retning sesongen 2011. Vi ofrer et par ord om dette og hint, og avslutter med en oppfordring. Tarik Elyounoussi?? Ikke har vi hørt noe rykter, ikke tror vi at noe er på gang, men vi kan da umulig være de eneste som … Fortsett å lese «Dagboka fredag 19. november 2010»

Endelig fredag og vi flytter oss stadig lenger bort fra sesongen 2010 i retning sesongen 2011. Vi ofrer et par ord om dette og hint, og avslutter med en oppfordring.

Tarik Elyounoussi??

Ikke har vi hørt noe rykter, ikke tror vi at noe er på gang, men vi kan da umulig være de eneste som har tenkt tanken: Tarik Elyounoussi forlater Heerenveen etter et mislykket opphold. Hvorfor ikke få ham til Vålerenga?

– Slik situasjonen er for Tarik nå, er det ugunstig for ham å være i Heerenveen… Vi jobber mye med dette nå, og jeg kan bekrefte at det er interesse fra flere klubber. Også norske, sier agent Tore Pedersen, til VG Nett.

Noe som taler til en eventuell Vålerengaovergangs fordel er at det er såpass tyst om saken, eneste klubb jeg har hørt nevnt er Molde (selvsagt). Og dessuten så er det alltids greit med en ekstra angriper i troppen, for ikke å glemme at Tarik er født i Al-Hoceima, samme by som Mohammed Fellah stammer fra.

Til NRK sier Elyounoussi at han ikke utelukker noenting, heller ikke en retur til Norge.

– Det viktigste er å finne en bra klubb som jeg kan videreutvikle meg i, og som jeg får spille kamper i. Jeg må ikke minst få den tilliten som jeg har manglet her. Jeg trenger å få det, og å bygge selvtillit, sier han samme sted.

Høres ut som om Vålerenga hadde passet bra.

Stem da vel!!

Ikke at det er favorittaktivitet akkurat, men vi sier det allikevel, stikk bort til dagbladet.no og stem på Vålerenga som «klubben i mitt hjerte». Med 24 timer igjen haler Vålerenga visstnok innpå Rosenborg og har en realistisk sjanse til å vinne hele greia.

Link finner dere fra VPN-forsiden.

Legg igjen en kommentar