Dagboka torsdag 18. november 2010

Landslaget snubler fra seier til seier, mens dagboka måtte nøye seg med 2. plass på Bohemens sportquiz i går kveld. Er det rart det går treigt i dag tidlig? Litt småtteri Det er ikke all verden vi kan by på i dag. Stort sett og naturlig nok så handler det meste om landslagets suksess (eller … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 18. november 2010»

Landslaget snubler fra seier til seier, mens dagboka måtte nøye seg med 2. plass på Bohemens sportquiz i går kveld. Er det rart det går treigt i dag tidlig?

Litt småtteri

Det er ikke all verden vi kan by på i dag. Stort sett og naturlig nok så handler det meste om landslagets suksess (eller burde vi skrive «suksess»? det spillet som ble prestert i går var dørgende kjedelig tross seier). Med Vålerengaøyne, etter tre langsomme halvlitere på Bohemen, fikk vi med oss at Kristofer Hæstad gjorde come-back på landslaget de siste 12 minuttene av kampen, men ellers er det strengt tatt lite å rapportere. Litt mer interessant er det at det var hele tre Vålerengaspillere som startet U21 kampen mot Hellas; Amin Nouri og Stefan Strandberg fikk spille førsteomgang i forsvar, mens Harmeet Singh spilte hele kampen på midtbanen. I følge rapportene så tapte Norge fullt fortjent 1-0 da man ikke kunne matche grekerenes fysikk, selv om man var fullt på høyde teknisk(! ja, det virker definitivt som om verden er snudd på hodet i forhold til gode gamle dager.)

Ellers legger vi merke til at Vålerenga nok får litt konkurranse fra Molde neste år når det gjelder spillerkjøp – Gjelsten har tatt fram lommeboka i pur begeistring over å ha fått Ole Gunnar Solskjær til klubben. Romsdølingne titter på en hel skokk med spillere, blant annet Lillestrøms nigerianere Anthony Ujah (20) og Nosa Igiebor (20).

– Begge disse spillerne har prestert godt denne sesongen og har kvaliteter som er interessante for andre klubber. Men jeg har ikke diskutert en mulig overgang med Molde, sier agent Atta Aneke til Romsdals Budstikke. Og her kommer poenget: samme mann prøvde å selge landslagsspilleren Fegor Ogude til MFK før han havnet i Vålerenga. Aneke representerer også Moldes nigerianske unggutt Daniel Chima.

Med andre ord, som fluer til dritt kommer agentene til å virre rundt Moldes penger inntil Gjelsten og co. går lei og finner andre steder å plassere kontanter. Vi tror Vålerenga gjør klokt i å unngå akkurat det løpet i størst mulig grad og heller fortsette satsningen på lokale unggutter – selvsagt med en og annen Luton Shelton eller Fegor Ogude som krydder i blandingen.

Klubben i ditt hjerte

Har DU husket å stemme på Vålerenga idag?
Alle kan stemme en gang per dag. Har du flere pcer kan du stemme flere ganger. Stem på jobb, stem hjemme og stem på mobilen!

Legg igjen en kommentar