Dagboka onsdag 17. november 2010

Landskamp i kveld, der også Kristofer Hæstad er tatt ut. Han gir Vålerenga æren for framgangen i året som har gått. Dessuten så gjengir vi en pressemelding fra Klanen i anledning Einar Gelius. Hæstad for landslaget Kristofer Hæstad har etter hvert hatt en veldig god sesong. Beviset på det har vi hatt gleden av å … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 17. november 2010»

Landskamp i kveld, der også Kristofer Hæstad er tatt ut. Han gir Vålerenga æren for framgangen i året som har gått. Dessuten så gjengir vi en pressemelding fra Klanen i anledning Einar Gelius.

Hæstad for landslaget

Kristofer Hæstad har etter hvert hatt en veldig god sesong. Beviset på det har vi hatt gleden av å se hver eneste helg i høst, men nå har han også blitt belønnet med landslagsplass. Og Hæstad legger ansvaret for framgangen der den hører hjemme.

– Selvfølgelig er det veldig, veldig gøy å være med. Det har vært et mål for meg hele sesongen å få være med på landslaget. Jeg har vært en del av en klubb og et lag som har hatt en veldig god sesong. Det er jeg avhengig av. Det er definitivt laget [Vålerenga] som har løftet meg. Jeg spiller sammen med veldig gode spillere. Vi har vært veldig gode samtidig. Når det er jeg som har vært med på landslaget tidligere, er det nok lettere å ta meg ut nå. Jeg har en del kamper på baken fra tidligere. Men det er nok flere spillere på Vålerenga som vil bli aktuell senere, sier Hæstad til den ikke ukjente avisen Fevennen.

Hæstad mener videre at han har utviklet seg som spiller.

– Jeg har sagt mange ganger nå at jeg er en mye bedre fotballspiller enn jeg har vært noen gang tidligere. Først og fremst i det offensive har jeg utviklet meg veldig siden jeg kom til Vålerenga. Jeg er blitt bedre til å behandle ballen og mange pasningsøvelser har gjort meg flinkere i den delen av spillet. Der har jeg utviklet meg veldig. Jeg har fått veldig stor frihet i spillet vårt til å bruke ballen. Dessuten har jeg blitt en del eldre, fått mer ansvar og blitt kaptein i Vålerenga. Jeg har kort sagt vokst som person og føler at jeg er blitt en bedre spiller av det, fortsetter Hæstad samme sted.

Vi kan ikke annet enn si oss enige. Egentlig utrolig morsomt å se og høre spillere si de blir bedre etter å ha kommet til Vålerenga, vi nevner i fleng André Muri og Luton Shelton i tillegg til Hæstad. Den store katastrofen i gamle dager var jo nettopp at det motsatte pleide å skje, da gjennomgangsmelodien var at stjernene slutte å skinne så snart de kom til klubben.

Amen

Vi trodde aldri vi skulle bry oss offentlig om prester og sex, men denne pressemeldingen, som tikket inn fra Klanen i dag tidlig, er for god til ikke å gjengi:

PRESSEMELDING ANG PREST EINAR GELIUS.

Til pressen.
Aldri har Vålerenga spilt så bra, scora så mange mål, hatt så mange unge egenproduserte talenter. Aldri har en sesong vært så lite preget av drittoppførsel fra våre medlemmer.
Aldri har det vært mindre personkonflikter i Vålerengafamilien
Aldri har det vært så bra økonomi.
Er det derfor dere holder dere vekk, det er for lite blod, kriser og kaos?

Etter to telefoner før fanden har fått sko på beina , har jeg måttet forholde meg til Einar Gelius sin private konflikt med sin arbeidsgiver, Den norske Kirke.

Generell holdning og uttalelse angående profilert klansmedlem og prest av yrke, Einar Gelius, er som følger:
1. Klanen er politisk uavhengig og vi befatter oss lite med slikt.
2. Klanen er nøytral hva religion angår.
Hvis det er noe den Norske Kirke består av, må det vel være en fin lapskaus av begge disse elementene.

Videre ønsker vi heller ikke å ha noen oppfatning om klansmedlemmers seksualliv, seksualsyn eller særegne lyster. Vi oppfordrer heller på generelt grunnlag til seksuell frihet og besitter sånn sett mange års erfaring med kjærlighet og fysisk nærkontakt mellom ukjente mennesker på tribuner og i busser langs den norske landeveien.

Vi ser heller ikke at klansmedlemmers bråk med arbeidsgiver er vår sak. Selv om vi sikkert har servert mange trøtte sjeler til det norske arbeidslivet mandagsmorgener opp gjennom åra. Sistnevnte vil vi fortsette med også neste år.

Vi ønsker Einar Gelius lykke til, og håper ikke han mister jobben og blir trygda. På den annen side hadde han jo da passa godt inn i det stereotypiske bildet bønda over det ganske land har skapt av medlemmer av Klanen og Vålerengasupportere gjennom alle år.

Christian Kjellsen
Talsmann, Klanen

Legg igjen en kommentar