Dagboka mandag 15.november 2010

Vi nevner Royal League og viser et reisetungt 2. divisjonsoppsett for 2. laget. Ellers går det ganske sakte her på mandagen. Royal League? Dere husker det vel vagt fra divserse aviser de siste par ukene: Allerede til vinteren kan den skandinaviske fotballturneringen Royal League gjenoppstå. – Vi venter en avklaring denne uken, sier administrerende direktør … Fortsett å lese «Dagboka mandag 15.november 2010»

Vi nevner Royal League og viser et reisetungt 2. divisjonsoppsett for 2. laget. Ellers går det ganske sakte her på mandagen.

Royal League?

Dere husker det vel vagt fra divserse aviser de siste par ukene: Allerede til vinteren kan den skandinaviske fotballturneringen Royal League gjenoppstå.

– Vi venter en avklaring denne uken, sier administrerende direktør Niels Røine i Norsk Toppfotball til Aftenbladet.no.

Og med enne uken menes det forrige uke! Vi har ikke hørt noe ennå, og det betyr antageligvis at det ikke ble noen ordning på sponsorstøtten og dermed ingen Royal League i år. Den som lever får se.

Forøvrig er det vel dette konseptet det kan ende opp med (henta fra forumet):

Gameplan for La Manga in 2011

LM Cup I / Royal League “Open” (RL) 26.01 – 05.02

The objective for this tournament is to provide teams qualified for the European Cup an international match arena
LM Cup I (4 Norwegian teams, 4 International teams) If RL., 4 (Those that are qualified for European Cup plays) clubs from Sweden, Denmark and Norway + 4 international teams. Playoff RL (semifinal (March), Final (April/May).

Kunne vært moro det der.

2. laget neste år

Samme året som de kutter reisestøtten for andredivisjonslagene, så kommer dette oppsettet for 2. lagets 2. divisjonsoppsett. Dette er vel et politisk vedtak mot å ha andrelagene i toppen, sier vår hockeymedarbeider. La oss si det slik, det blir antagelig ikke så mange borteturer for å følge unggutta neste år, med mindre man har en tante i Tromsø, Vålerenga får 6 turer nord for polarsirkelen.

2.divisjon Avdeling 4
Tromsdalen
Skarp
Mjølner
Hasle/Løren
Senja
Harstad
Tromsø 2
Kjelsås
Skeid
Fram Larvik
FK Tønsberg
Ørn Horten
Strømsgodset 2
Vålerenga 2

Man tar seg i å lure på om NFF får inntekter av CO2 avgiftene.

Legg igjen en kommentar