Dagboka torsdag 11. november 2010

Bursdag, Bengt og Sølvskjerf. Verken mer eller mindre. Resten leser du på klubbens sider En usignert Bengt Sæternes tar fra oss nattesøvnen! – Dette begynner egentlig å handle om litt mere enn at VIF ikke bare trenger spillere av typen «mr right», men typen «mr. right now». Jeg ser at det begynner å handle om … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 11. november 2010»

Bursdag, Bengt og Sølvskjerf. Verken mer eller mindre. Resten leser du på klubbens sider

En usignert Bengt Sæternes tar fra oss nattesøvnen!

– Dette begynner egentlig å handle om litt mere enn at VIF ikke bare trenger spillere av typen «mr right», men typen «mr. right now». Jeg ser at det begynner å handle om verdier i fotballen sånn generelt.

Det er stifteren av facebookgruppa En usignert Bengt Sæternes tar fra oss nattesøvnen!, Torill Christine Edvardsen, som sier dette til VPN i dag. I dag har hun beriket Facebook med et hjertelig innlegg for Bengt:

Det er nok hårvoks i fotballen….

Det er med stor glede og en aldri så liten klump i halsen at man registrerer at over 200 personer, med hodet og hjertet på det rette stedet, har meldt seg inn i gruppa vår. Og det er det det handler om. Om å ha hjertet på det rette stedet.

Det handler ikke om å flotte seg til med triks man nesten ikke kan, å posere for bananreklamer, eller synge førstesopran i hyleorkesteret av spillere som ikke lander i startelveren. Det handler om kjærlighet. Det handler om å elske fotballen så masse at når man trekker på seg drakta så banker hjertet så hardt at det synes fra utsida. Det handler om lojalitet. Om å, uten å sutre, bli benka for så å gi alt man har når man får sjansen. Det handler om å ofre seg i taklinger på en sånn måte at Lars Monsen fremstår som ei reke. Det handler om erfaring, om å vite hva som kreves for å vinne. Det handler om å ha hjertet på det rette stedet.

Meld deg inn i Facebookgruppa her !

Luton har bursdag
Gratulerer med 25 år i dag, Luton! Og takk for en strålende sesong som nesten kunne endt med at du ble toppskårer i Tippeligaen!

Prestasjonskurven til Luton minner mistenkelig om Martins: Store forventninger i starten – fiasko etter hvert – og suksess til slutt. Vålerengaspillerne glimrer med sitt fravær på VG-toppen, men på NRK har Karl-Petter Løken og Arne Scheie tatt med Luton på sine Årets lag . Men hva er det Løken tenker på når han setter Luton opp på høyre kant?

At Luton Shelton er Tippeligaens raskeste spiller, veit alle. At han har Body Mass Index på 22 er mindre kjent, nesten like lite kjent som klubben som lærte ham å spille fotball på Jamaica.

Harbour View FC er en østkantklubb i Kingston i strøket Harbour View to kilometer fra sentrum ved den østre delen av havneområdet. Av en eller annen grunn er folk vant til å løpe fort der, enten fordi de har lyst eller fordi de må. Gullmedaljøren fra OL -76 på 200 meter, Don Quarrie, er fra samme sted på Jamaica.

På hjemmesiden til HVFC er de med god grunn stolte av dagens 25-årsjubilant, og i en nyhetsartikkel fra den gangen Luton bare var 24, skildres også vålerengasupporterne:

After the game players, coaching staff and Managers will receive their silver medals, in addition to honours to those who have contributed significantly to Vålerenga IF this season.They follow by going to sing at the Vål’enga church along with all the supporters and watch on the big screen the highlights of the season.

En aldri så liten misforståelse der altså, men Luton er ingen misforståelse lenger, og det er vel det viktigste.

Sølvskjerf
Sjappa har fått inn et begrenset antall sølvskjerf. Selges på www.sjappa.net eller det kan bestilles mot forhåndsbetaling på Sjappa Oslo S. Skjerfene ble lagt ut til salg i dag klokka 10, og det er allerede solgt 100 stykker av totalt 600 tilgjengelige.

Og du har vel fått med deg at alle som kjøper sesongkort på Sjappa denne uka får 20% rabatt på alt mulig annet de handler!

Vålerenga i dag
Ferie, men ikke for Andreas Nordvik og Kristofer Hæstad. De må sitte igjen. De spiller kamp på Lerkendal i kveld. Freddy har gjemt seg bort på fødestua, så han slipper. Mer om dette i mårra.

Legg igjen en kommentar