Dagboka tirsdag 9. november 2010

Tidsfordrivet i dag er å røpe litt om terminlista og seriefinalen neste år. Ventetida er over oss. 140 dager og netter for dem som fryser på beina og ønsker å utsette seriestarten til 1. april. 3 uker mindre for alle som vil komme i gang fort som faen. Nils Johan Semb får det sikkert som … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 9. november 2010»

Tidsfordrivet i dag er å røpe litt om terminlista og seriefinalen neste år.

Ventetida er over oss. 140 dager og netter for dem som fryser på beina og ønsker å utsette seriestarten til 1. april. 3 uker mindre for alle som vil komme i gang fort som faen. Nils Johan Semb får det sikkert som han vil. Hjemlige spillere skal tvinges til tidlig iskald formtopp selv om de ikke tas ut på landsen, men det er ikke poenget. Poenget er å få Ullevål-matta akkurat så hølete og ødelagt at danskene ikke har nubbesjans til finspill langs bakken. To tippeligakamper før landskampen er rett og slett genialt. Jeg sier to. Vålerenga står for den ene. Stabæk den andre. På Snarøya har Drømmenes Arena kroken på døra. Jo da. Ullevål fra sin verste side. Det er ikke det du ønsket deg, men det er det du får, Drillo.

For å korte den lange ventetida har vi delt den i tre kortere. Den første korte ventetida er på overtid, vi venter fremdeles på Royal League som skulle presenteres i forrige uke. Den neste ventetida er heller ikke lang: Om tre uker har vi serieoppsettet 2011 sånn passe klart. Men for de som ikke klarer å vente så lenge, har vi følgende gladnyhet:

Seriefinale 2011 på Ullevål
Vi lover ikke at Vålerenga spiller seriefinale i siste serierunde, men at finalen går på Ullevål en gang neste høst, er bombesikkert. Trenger ikke være Lilli Bendriss og ha åndene i sin makt for å se sånt. Annethvert år har vi Rosenborg og Molde hjemme høst eller vår. I år var det i vårsesongen. Ergo…!

Kjell Inge Røkke er grunnen til at vi tar med Molde som alternativ seriefinalist neste år. Det er Tidenes Satsing for 100-årsjubilanten i Rosenes By . Rosenborg skal utfordres for alvor. Lykke til sier vi, men Molde blir ikke seriemestre bare ved å danke ut RBK.

Moldes satsing er spennende. Vi ønsker den faktisk velkommen, selv om vi får en sterk konkurrent til gullet neste år. Den nye rivalen har store muligheter til å bli norsk, og det liker vi. Se på denne ønskelista til trener Solskjær:

Utenlandsproffene Bjørn Helge Riise, Tore Reginiussen og Tarik Elyounoussi. De to norske United-reservene Joshua King og Magnus Wolff Eikrem. Tippeligaspillerne Jonathan Parr (Ålesund), Crister Kleiven (Start), Even Hovland (Sogndal) og til slutt en enslig senegalsk svale, Kara Mbodj (Tromsø)
Sistnevnte er som eneste unorske blomst i buketten, ønsket for at den senegalske kolonien på Røkkeløkka skal ha noen å snakke med.

Vi kan ikke skjønne annet enn at dette er godt for norsk fotball. Så får tiden vise hva fotballfascistene Semb og Skutle mener. Bærer det lukt i fortapelsen for Norge om andre lag enn svenske Rosenborg er i toppen?

Ny støvsuger?
Molde klarer seg selvfølgelig ikke på egen hånd, rosene de dyrker fram visner i konkurranse med afrikanske stjerner. Røkkemillionene rekker sikkert til å kjøpe ny støvsuger for å plyndre det norske spillermarkedet. Lite vi kan gjøre med eller mot det, men egentlig trenger vi ikke engste oss noe særlig. Helt utenkelig at noen av sølvguttene forlater vålerengaskuta frivillig og skifter klubbtrøye nå. Kongeblått er konge. Moldeblått er og blir grått.

– Det blir viktig å beholde de spillerne vi ønsker å beholde. Det ligger et veldig godt grunnlag her, så vi håper andre klubber holder seg unna spillerne våre, sier sportsdirektøren vår, Truls Haakonsen til vif-fotball.no

Sorry, Haakonsen, spillerne våre er altfor attraktive til at andre klubber holder seg unna. Men hva gjør det? Rosenborg sikla på Bojan og lokka i følge Nettavisen med Moldskred av alle ting. Nei, Bojan går for gull, og da var valget klart: Vålerenga!

Sånn tenker resten av gjengen også.

Vålerenga i dag

Stoldugnad på Ullevaal fra klokka 16. Klanen trenger all den bærehjelp vi kan få. Forrige runde var det 6 stk som stilte opp. Blir det lignende tilstander denne gangen også, blir stolene stående oppe på ubestemt tid!

Legg igjen en kommentar