Dagboka onsdag 3. november 2010

Du har allerede begynt med å reservere plass i almanakken for årets julebord, mens på Valle arbeider de med 2011. Tre håpefulle unggutter fikk oppfylt drømmen om treningsopphold på La Manga, mens Vålerengas spillere er med i det gode selskap i flere sammenhenger. Hafslundstipendet Da er det klart det er Marcus Engebretsen, Gagandeep Singh Lally … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 3. november 2010»

Du har allerede begynt med å reservere plass i almanakken for årets julebord, mens på Valle arbeider de med 2011. Tre håpefulle unggutter fikk oppfylt drømmen om treningsopphold på La Manga, mens Vålerengas spillere er med i det gode selskap i flere sammenhenger.

Hafslundstipendet
Da er det klart det er Marcus Engebretsen, Gagandeep Singh Lally og Ali Iqbal. Uten å kjenne all verden til spillerne må jeg si jeg har spesielle forventninger til Deep Sing Lally, en spiller som har et navn som supportere bare må elske, et navn som er som skapt for å lage hyllningssanger til.

Ellers må jeg rose Vålerenga og Hafslund for dette initativet, jeg har selv hatt en av gutta jeg trener inne blant de 23 nominerte og ser hva det innebærer av positive vibber både for guttungen og laget han spiller på.

Vålerenga på U21
Gratulerer til Harmeet Singh, Amin Nouri og Stefan Strandberg med uttak til U21 troppen til bortemøtet mot Hellas den 17. november. Moro at Vålerenga er så godt representert i troppen til vårt nest beste landslag. Det er vel fortjent også, basert på innsatsen gjennom hele sesongen.

Hæstad tilbake på landsen
Kristofer Hæstad er endelig funnet verdig en plass på A-landslaget og er tatt ut i troppen til privatlandskampen borte mot Irland den 17. november. Det hadde vært moro om Vålerenga var representert om vi kommer til EM, så ta godt vare på sjansen Kristofer!

Disse vant oss sølvmedaljer
Da er det klart, eller i det minste nesten helt klart hvem som har vunnet sølv for Vålerenga i 2010. Usikkerheten er nå kun knyttet til Lars Iver Strand som mangler en kamp på å oppfylle NFF`s krav til antall kamper. Det er mer enn tvilsomt om Vålerenga setter en skadd Strand utpå noen sekunder kun for å gi han sølvmedaljen.

Dette er gutta som har gitt oss sølv og mange gode opplevelser i 2010:
1. Lars Hirschfeld, 3. Andreas Nordvik, 4. André Muri, 6. Freddy dos Santos, 11. Morten Berre, 13. Fegor Ogude, 14. Bengt Sæternes, 17. Mohammed Fellah,
19. Dawda Leigh, 20. Mostafa Abdellaoue, 21. Luton Shelton, 22. Birger Madsen, 23. Kristofer Hæstad, 24. Stefan Strandberg, 25. Mohammed Abdellaoue, 26. Bojan Zajic, 27. Adnan Haidar, 28. Harmeet Singh, 31. Kristian Brix og 33. Amin Nouri

VPN takker for innsatsen og gratulerer

Vålerenga i dag
Det regner i Oslo by, trøst deg med en kopp kakao og DVD`en fra gullsesongen, vi nærmer oss 2011.

Legg igjen en kommentar