Dagboka torsdag 4. november 2010

Oslo by nærmer seg mer og mer temperaturer og forhold helgens motstander Tromsø er mer komfortable med enn det vi er. Vi ser fremover mot siste transportetappe i Tippeligaen. Ellers så minner dagboka om det sosiale ansvaret du viser gjennom å tylle i deg alkohol. Det kunne vært verre Jo, det er kjedlig med fotball … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 4. november 2010»

Oslo by nærmer seg mer og mer temperaturer og forhold helgens motstander Tromsø er mer komfortable med enn det vi er. Vi ser fremover mot siste transportetappe i Tippeligaen. Ellers så minner dagboka om det sosiale ansvaret du viser gjennom å tylle i deg alkohol.

Det kunne vært verre
Jo, det er kjedlig med fotball når sesongen er over og resultatet i kampene ikke har noe å si lengre. For Vålerenga sin del så gjelder dette siste serierunde, for lag som LSK har det vært status siden august. Sesongen er over, men når resultatet ble sølv så er det lettere å leve med.

Søndagens motstander Tromsø
Når det først er en kamp som ikke betyr noe er det som utgjort at det er Tippeligaens mest destruktive lag som kommer. Det er en klubb som forsvarer seg til poeng selv på hjemmebane og som vil ligge lavt å slå langt i 90 minutter på søndag. Alt handler om at alle lag vil få en sjanse eller to i løpet av en kamp uansett hvor defensivt orientert dem er, resten er opp til han Sigurd.

Tromsø er et lag som fyller meg med avsky, med avsky fordi dem driter i hva fotball handler om, et lag som får gamle utgaver av Lillestrøm til å virke som et lekent norsk Barcelona. Gjør deg klar til 90 beinharde minutter med frustrasjon og forbannelse. Uthaling av tid, klareringsfotball, drusing og 9 mann bak ballen. Faen ta dere nordlendinger, det er vi søringer som har betalt skoa deres, bruk dem og spill ball!

Du drekker for flere enn bare deg sjøl
Ringnes inviterer alle barn under 16 år på kampen på søndag. Det er godt nytt, 3000 billetter er satt av og det viser at det er mer enn avslappet stemning, godt humør og skallebank som har kommet ut av de timer du og jeg har lagt ned rundt tappetårnene på Bohemen. Det er veldedighet som smaker det! Tenk på unga, drekk med begge henda!

Hvorfor skal du gå på kampen
Sesongen er over, vi møter tidenes drittlag og de klarer trolig å ødelegge denne kampen som de stort sett har fått til i de andre kampene sine i år. Jo, du skal gå fordi du vil være der når vi får sølvmedaljene våre. Du vil være der så du får høre Høgmos herlige diksjon når han roper ”jygg, jygg helt hjem” fra linja. Du vil være der så du får oppleve de to store motsetningene i norsk fotball. Du vil være der først og fremst fordi du er Vålerenga.

Vålerenga i dag
Tren på å være tålmodig, sett inn en DVD, sett den i stillbildemodus og se hvor lenge du klarer å følge konsentrert med på skjermen. Belønn deg selv med en øl etter 90 minutter, da er du nemlig klar for siste serierunde.

Legg igjen en kommentar