Dagboka mandag 1. november 2010

Det kunne ha vært verre, det kunne ha betydd noe. Det er aldri greit å tape, men at vi taper en kamp etter at sesongen for vår del er over, se det er til å leve med. At det innebærer at XXX rykker ned er også noe som bidrar til å lindre skuffelsen, men skuffet … Fortsett å lese «Dagboka mandag 1. november 2010»

Det kunne ha vært verre, det kunne ha betydd noe.
Det er aldri greit å tape, men at vi taper en kamp etter at sesongen for vår del er over, se det er til å leve med. At det innebærer at XXX rykker ned er også noe som bidrar til å lindre skuffelsen, men skuffet er man. Fotballkamper skal nemlig vinnes.

Hva fikk vi ut av kampen mot Hønefoss?
For våre egne spilleres del fikk vi se en Strandberg som ved flere anledninger fucka opp både for seg selv og andre. Videre fikk vi se en Fegor Ogude som i hvert fall i førsteomgang delte ut pasningene sine broderlig mellom medspillere og motspillere. Andre omgang ble bedre, men det som er helt klart er at Ogude ikke har tatt norsk fotball med storm i sine første måneder i kongeriket.

Når det gjelder Hønefoss fikk vi se Agnan, en spiller vi visstnok var ute etter i forrige overgangsvindu. Jo, han putta to mål, men samtidig hadde han en kamp hvor han viste hvor uskolert han er. I stedet for å gjøre enkle valg liker han å drible og gjøre ting på egenhånd. Han fremstår som en spiller som kan frustrere både egne og motstandernes spillere og supportere. Om jeg vil ha han til Enga, ja kanskje. Jeg for min del hadde sansen for Tobias Grahn også, en Agnan kan være greit å ha som et alternativ i stallen, men er ikke mitt førstevalg som neste års spiss. Til det fremstår han for uskolert, for nærsynt med ballen i beina og for lite giftig.

Hafslundstipendet
I helga var 23 talenter samlet til fire treninger på Valle for å finne ut hvilke 4/5 spillere i alderen 14 til 15 år som skal få være med Vålerengas A-lag til La Manga. Avgjørelsen faller denne uka, så det er en del spente fjortiser som sover dårlig om natta. Gratulerer til Vålerenga og Hafslund med et flott bidrag til å dyrke talenter i ungdomsfotballen.

Nedrykkstrid i Bergen er dyrere enn gullkamp i Oslo
Vålerenga har allerede lagt ut prisene på sesongkortene for 2011 og kjøper du dem nå når salget snart åpner vil du få sesongkortet ditt billigere enn hva tilsvarende kostet i sølvsesongen 2010. Selv om myndighetene har valgt å beskatte idretten gjennom å innføre merverdiavgift finner altså Vålerenga rom for å sette ned prisene. Ett flott tiltak, flere folk på kampene gjør at stemningen blir bedre, bedre stemning gir bedre ramme både for det sportslige og tribuneopplevelsen, noe som igjen gjør at det blir flere folk.

Løp og kjøp sesongkortet ditt onsdag den 10. november, du støtter klubben, men mest av alt støtter klubben deg!

Ta følge med lyn, forbanna tamper!
I går ble XXX foreløpig fortapte skjebne forseglet, de skal nedover i seriesystemet for å lete etter Lyn. Vi håper dere møtes, dere skammens klubber i norsk fotball. Elisabeth J. Holm, jeg har en melding til deg og klubben din, måtte dere og prinsippene deres stortrives i breddefotballen i 2012!

Vålerenga i dag
Bare en kamp igjen, hjemmekampen mot Tromsø. En kamp som ikke betyr noe for tabellsituasjonen, men allikevel en viktig kamp for torsketemmerne. De kommer til Oslo for å spille landskamp og for å vise at de er bedre enn søringan i noe. Helt klart en av årets viktigste kamper for dem. Vi kan bruke kampen til å sette dem på plass, eller vi kan gi faen. Det viktigste av alt denne uken er Truls Håkonsens tur til Trøym. Måtte han returnere gamlelandet med ræva full av spenn før neste sesong.

Forrige gang vi var i posisjon til å etablere oss helt i toppen av norsk fotball lot vi være. Denne gangen må vi ta sjansen. Oslo fortjener det, du og jeg fortjener det!

Legg igjen en kommentar