Tap og vinn med samme sinn

– Vålerenga har flere spillere som hangler litt så det blir nok et litt annerledes lag mot Hønefoss. Samma faen, denne for oss betydningsløse kampen mot Hønefoss, har unektelig et godt poeng uansett åssen det går. Spesielt om Vålerenga taper. Så bærer det unektelig igjen mot sesongslutt. Vi ligger på en flott 2.plass og kan … Fortsett å lese «Tap og vinn med samme sinn»

– Vålerenga har flere spillere som hangler litt så det blir nok et litt annerledes lag mot Hønefoss.
Samma faen, denne for oss betydningsløse kampen mot Hønefoss, har unektelig et godt poeng uansett åssen det går. Spesielt om Vålerenga taper.

Så bærer det unektelig igjen mot sesongslutt. Vi ligger på en flott 2.plass og kan verken ta igjen bartene foran oss eller samene bak oss. Vi møter denne helgen Hønefoss, et lag med 3 ex-Vålerengaspillere. Panzer er sjefen i midtforsvaret for klubben som ligger på kvalikk. På plassen bak dem ligger xxx.

xxx sliter med økonomien og ble baila ut av kommunen nå sist. Det innskuddet holder dem vel flytende til februar.

Avstanden mellom xxx og Hønsa er 5 poeng, det er 2 kamper igjen av sesongen og hver seier gir 3 poeng. Enkel hoderegning tilsier da at seier til Hønsa i denne kampen er ensbetydende med at xxx rykker ned. Personlig så vil jeg ikke ta et tap i denne kampen tungt, det vil sannsynligvis føles behagelig at et feilskjær fra egen klubb er med på å sende xxx ned. Noen vil sikkert kalle dette dårlig sportsånd. Jeg velger å kalle dette rettferdighet og karma.

Et nedrykk for xxx vil heller ikke slå heldig ut for klubbens «økonomi». De har ikke engang råd til å stille lag i eliteserien uten at kommunen går inn med penger, hvordan skal de da få det til når inntektsgrunnlaget reduseres med 20-40%?

Her er det bare for Elisabeth Judas Holm å gjøre slutt på denne laverestående livsformen av konsentrert ondskap som de lokale griserøkterne kaller KIL Toppfotball. Det er heldigvis ikke liv laga for dere.

Så for å gjøre Elisabeths 14 år gamle ord til mine egne:
Det handler ikke om poeng, det handler om rettferdighet

Hun har helt rett. Poeng er ikke det viktigste i en kamp som denne. I alle fall ikke for meg og oss. 3 eller 1 poeng i denne kampen har ingenting å si. Rettferdighet derimot, er vi i nærheten av å oppnå dersom xxx rykker ned og blir slått konkurs.

Vel møtt på kamp godtfolk. Måtte dere ha en fin og lun opplevelse som sprer glede uavhengig av resultatet!

Legg igjen en kommentar