Før bøffeljakta

Klokka 19 lørdag er sølvkampen avgjort om Vålerenga har gjort det vi forventer og banker Lillestrøm. Ingen går rundt og tenker på tap eller uavgjort som reelle alternativer når Oslos stolthet inntar Ullevaal-matta for nest siste gang i år Verdt å vite YR.no melder om 1 minusgrad klokken 1700 i morgen og hele 4 minus … Fortsett å lese «Før bøffeljakta»

Klokka 19 lørdag er sølvkampen avgjort om Vålerenga har gjort det vi forventer og banker Lillestrøm. Ingen går rundt og tenker på tap eller uavgjort som reelle alternativer når Oslos stolthet inntar Ullevaal-matta for nest siste gang i år

Verdt å vite
YR.no melder om 1 minusgrad klokken 1700 i morgen og hele 4 minus ved kampslutt, så vi regner med at du ikke står stille om du er Vålerenga. Ta på rikelig med klær, noen vil kanksje argumentere med at bøffelslakting gir varme nok, men det skader ikke å kline på med et par plagg ekstra for anledningen.

Greit nok at LSK slo Brann i forrige runde men man blir ikke akkurat redd av det, de ledet 3-0 etter en horribel førsteomgang av Brann og kunne like så godt ha sittet igjen med kun 1 poeng når Brann skjøt i stolpen på overtid og nesten fikk 3-3.

Kan også nevne trekampen, nok en tabell hvor Vålerenga ligger godt over LSK. Vi leder med 12 poeng, hele 6 foran Stabæk og 13 foran LSK. Unngår vi 6 minus så vinner vi og premien er:

«Den av klubbene som på slutten av sesongen har fått flest poeng vil motta kr. 100.000,- fra et utvalg av klubbenes sponsorer og et gjevt diplom. Pengepremien skal uavkortet gå til arbeid med fotball i vinnerklubbens yngre avdelinger.»

– Ja takk sier vi da.

Vålerenga har kun en spiller ute (Dawda pga rødt kort i 2.div) så Martin kan velge og vrake nesten som han vil, for vi har nemlig en meget viktig 2.div match lørdag klokken 1300 når 2.laget vårt tar i mot Bærum oppe på Valle. Med seier er plassen i 2.div – og derav god matching for rekruttlaget
neste år – sikret. Så hvordan Vålerenga velger å prioritere spillere er litt uvisst.

Forventet lagoppstilling Vålerenga:

Hirschfeld
Nouri – Muri – Strandberg – Nordvik
Singh – Hæstad (K) – Fellah
Zajic – Berre – Shelton

Forventet lagoppstilling LSK:

Logi
Essediri – Pedersen – Kippe – Eriksen
Guldbrandsen – Søgård – Nosa – Bolly
Bergmann – Ujah

Mye Vålerengafstivitas denne helga

– Fest i spikersuppa på lørdag 1300-1500
– 2.laget kjemper om plassen
– Helgas godbit Vålerenga – LSK på Ullevaal
– Litt mere hands i Postenligaen
– Kvinnelaget vårt kan sikre opprykk til toppserien med seier mot Medkila på Søndag.

Om dette ikke er nok til å fylle helgens Vålerenga-kvote, så er det jaggu meg en hockeymatch
på Jordal søndag klokken 1700 mot Manglerud Star.

Historikk avspeiler ikke nåtid
Om man ser bort fra fjorårets kamp på Ullevaal, så har vi hatt et godt tak på LSK de siste par årene og legger du til formen til begge lag de siste 6 kampene så er det mye som tyder på at VIF-supporterene vil forlate Ullevaal med et smil rundt munnen lørdag kveld.

Til slutt kan jeg kopiere en morsom frase fra LSK.no :

– Historisk er det LSK som sitter i førersetet mot erkerivalene fra Oslo øst. 26-22-23 viser de harde fakta siden 1954.

Man skjønner at når de drar opp historien som en av «tingene som er verdt å vite før kampen» så har man faen så lite å fare med i nuet. Velvel ,dere kan kose dere med historiene deres mens vi koser oss med å skrive ny historie.

God helg! Skål! Kjør med måte og finn fram superundertøyet, for i helga er det nok å gjøre!

Legg igjen en kommentar