Dagboka fredag 22. oktober 2010

Fortsatt særdeles lite lyd i media, men nå kommer helgen og Lillestrømkamp på lørdag i gnistrende førvintersvær. Kamp mot Lillestrøm Endelig fredag og bare en dag igjen til kampen mot Lillestrøm. Som sagt til det kjedsommelige så trenger Vålerenga et poeng eller to for å sikre sølvmedaljen. Så hvorfor ikke ta de(t) poenge nå, slik … Fortsett å lese «Dagboka fredag 22. oktober 2010»

Fortsatt særdeles lite lyd i media, men nå kommer helgen og Lillestrømkamp på lørdag i gnistrende førvintersvær.

Kamp mot Lillestrøm

Endelig fredag og bare en dag igjen til kampen mot Lillestrøm. Som sagt til det kjedsommelige så trenger Vålerenga et poeng eller to for å sikre sølvmedaljen. Så hvorfor ikke ta de(t) poenge nå, slik at vi kan kombinere medaljefeiring med en seier over erkefienden hele lørdagsnatta igjennom? Vålerenga kan stille bort i mot fullt lag, der kun Dawda Leigh er utestengt grunnet rødt kort i kamp for 2. laget, men han hadde vel neppe startet uansett.

Aftenposten tipper 2-1 til Vålerenga, men skriver som sant er at disse oppgjørene lever sitt eget liv uansett tabellposisjon for de respektive lagene. Allikevel så skal Vålerenga være såpass overlegne i år, spesielt på hjemmebane (så deilig å kunne skrive noe sånt!), at alt annet enn seier er en gedigen skuffelse.

Har du lyst å varme opp, og det ser det ut til at det kan være behov for, så er det Vålerengashow i Spikersuppa kl. 13-15 på lørdag. I følge vif.no så blir det «morsomme aktiviteter og konkurranser, samt ansiktsmaling, tatoveringer og utdeling av ballonger.»

Med andre ord, så er dette sjansen til å få dekorert også høyre rompeballe med et VIF logo, mens man lar Ragnar Strandbakke og Vålerenga Janitsjar underholde.

Dagens Eggen

– Unge, gode spillere skal få internasjonal erfaring gjennom å spille på norske klubblag som er så dyktige at de får kvalifisert seg for Europa. De skal ikke selges til europeiske lag hvor de stort sett sitter på tribunen. Det må norsk fotball samle seg om, sier Nils Arne Eggen i VG.

Den logiske konsekvensen er vel at alle svenskene samt ghaneseren sendes hjem sporenstreks. Eller?

Legg igjen en kommentar