Dagboka torsdag 21. oktober 2010

Vi sliter litt med tilgang på stoff med relevans for Vålerenga i media. Og med mye å gjøre på jobben, har vi heller ikke tid til å stikke innom Vålerengas treninger. Men vit at det skal spilles en viktig kamp mot Lillestrøm til helgen. Allerede lørdag Neste kamp for Vålerenga spilles allerede lørdag kl. 17 … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 21. oktober 2010»

Vi sliter litt med tilgang på stoff med relevans for Vålerenga i media. Og med mye å gjøre på jobben, har vi heller ikke tid til å stikke innom Vålerengas treninger. Men vit at det skal spilles en viktig kamp mot Lillestrøm til helgen.

Allerede lørdag

Neste kamp for Vålerenga spilles allerede lørdag kl. 17 på Ullevaal, mot Lillestrøm. Dommer er Tommy Skjerven, Kaupanger. Dette skal være et av sesongens høydepunkt, og selv om noen og enhver av oss begynner å merke at dette er en veldig lang sesong så spiller Vålerenga for å sikre sølvet. Seier, så er det i bok, med uavgjort så godt som i boks, og med tap… det gidder vi ikke tenke på. Ifølge vif.no og vårt eget slette minne så har Vålerenga vunnet fire av de siste fem, og tre av de siste fire på hjemmebane.

Viktigere da å vite at Vålerenga er helter på hjemmebane og at det burde være svært viktig å slå Lillestrøm, uansett tabellposisjon. På den annen side så er Lillestrøm uavgjortlaget framfor alle unntatt Viking.

Alt peker altså mot en spennende og intens kamp i oktoberkulda.

Vi gleder oss, men synes godt flere burde brydd seg i media, for det begynner bli lovlig tynt med eliteseriestoff i avisene om dagen (og hvis dere tror jeg gidder skrive om at Martin Andresen tjente 5 millioner pluss i fjor så tar dere grundig feil).

PS

vif.no har vært innom Vålerengas trening og skrevet rapport, vi anbefaler et besøk der.

Legg igjen en kommentar