Dagboka onsdag 20. oktober 2010

Det er helt andre ting enn eliteseriefotball som fyller avisene. Det må vi motvillig godta, mens vi krysser fingrene for at skattekronene kommer fram snart. Traurig Skattelistene er sluppet og dermed så har løssalgsavisene sluppet alt annet. Vi kunne forsåvidt brukt anledningen til å gå inn å sjekke alle Vålerengas ligninger, men vi kjenner ikke … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 20. oktober 2010»

Det er helt andre ting enn eliteseriefotball som fyller avisene. Det må vi motvillig godta, mens vi krysser fingrene for at skattekronene kommer fram snart.

Traurig

Skattelistene er sluppet og dermed så har løssalgsavisene sluppet alt annet. Vi kunne forsåvidt brukt anledningen til å gå inn å sjekke alle Vålerengas ligninger, men vi kjenner ikke annet enn lede ved tanken. Og dessuten så er det noe enhver kan gjøre selv. Ellers så leser vi at Alex Ferguson er helt knekt: den bortkomne sønn Wayne Rooney vil bort. Det ble spilt CL-kamper i går, og det skal spilles flere i kveld. Eneste vi kan se som er i nærheten av Vålerengarelevans er en liten enquete blant eliteseriens sportslige ledere i VG, der de blir spurt om hvor mange lag de helst ønsker seg i toppdivisjonen. Det er mange som ikke vil uttale seg, mens flertallet stemmer for status quo. Vålerenga, eller rettere sagt Truls Haakonsen, er i mindretall sammen med Viking.

– Vålerenga har ikke tatt noe stilling til dette ennå. Men min personlige mening er at for å heve nivået på eliteserien, er 12 lag den beste måten å gjøre det på, sier han til skattegrafseavisen.

VPN har heller ikke tatt stilling. Men min personlige mening er at det er ganske morsomt å se storseire, selv mot middelmådige lag. Men jeg går ikke amok om serien blir redusert til 14, eller for den saks skyld 12 lag heller.

Hockey!

Vår uttrettelige hockeyfantast har sent oss følgende fra toppoppgjøret i går kveld.

Vålerenga møtte Frisk Asker på Jordal i går. Foran 815(!) tilskuere går ett tent Vålerenga opp i en tomålsledelse i løpet av kampens to første minutter, og herfra og ut er det enveiskjøring. Frisk har noen spede forsøk, men det blir for slapt og klubben burde strengt tatt skifte navn fra Frisk Tigers til Slække Pussycats…

4-1 (VIF: Evans, Barlow(x2), Lund – Frisk: Fontanive)

Tanke for dagen

Flere meg som blir alt annet enn overrasket om Rosenborg legger seg flate for Tromsø, (spesielt om Vålerenga skulle finne på å tape mot LSK)?

Legg igjen en kommentar