Dagboka fredag 8. oktober 2010

Endelig fredag, endelig selv om det legger en liten demper at det ”bare” er landskamp i helgen. Landskamp uten nåværende vålerengaspillere, men med mange tidligere, wannabees og kanskje en gonnabe. Landskampen på nisjekanal Det er litt rart med hvordan verden har blitt, tidligere så gikk landskampene på NRK og etter hvert TV2. I dag går … Fortsett å lese «Dagboka fredag 8. oktober 2010»

Endelig fredag, endelig selv om det legger en liten demper at det ”bare” er landskamp i helgen. Landskamp uten nåværende vålerengaspillere, men med mange tidligere, wannabees og kanskje en gonnabe.

Landskampen på nisjekanal
Det er litt rart med hvordan verden har blitt, tidligere så gikk landskampene på NRK og etter hvert TV2. I dag går kampene like gjerne på en eller annen betalt tv stasjon, der du må kjøpe abonnement som i tilegg til landskampen inneholder jallakamper fra bakgårdligaer og strikke- og bakeprogram. Nei, gi meg de gode gamle dagene tilbake, med Bjørge Lillelien på radioen som erstatning for tv-lyden og landskampene forutsigbart på NRK hver runde.

Steffen Iversen har bestemt seg
Vi kan lese at Steffen Iversen har bestemt seg for hvilken klubb han spiller for i 2011. Vålerenga skal visstnok fortsatt være en av de mulige fremtidige arbeidsgiverne. Greit nok at Steffen Iversen var en skikkelig hit i 2005, det var for øvrig også ”One, Two Step ” med Ciara. Har du glemt Ciara og Missy Elliots? Kanskje ikke så rart, det er tross alt 5 år siden og verden har forandret seg. I 2005 visste knapt noen hvem Messi, Moa, Fellah og Sing var, i dag driter stort sett de fleste i hvem Steffen Iversen er. For min del håper jeg at Vålerenga har bestemt seg for hva vi ønsker av spillere for 2011 og at vi ikke roter i Tippeligaens ”Alle Cd-er 39,-”-hylle. Steffen Iversen kan sikkert være en tilvekst for mange mindre klubber ett år eller to til, la han være det.

Annan- og Eggengate er over
Vi sender en avsluttende hilsen til Trondheim og kan godt oppleves som om vi er bekymret for om gullfeiringen fikk en demper på bakgrunnen av støyen som har vært i media etter kampen. Det blir nemlig spennende å høre Nils Arne fortelle om gullfesten sist søndag når Erik Hoftun og Nils Skutle snart slipper han ut av rommet sitt.

Vålerenga i dag
«Drekke i dag og drekke i morra, slik har livet blitt for meg
Jeg skal aldri svikte flaska, jeg skal aldri gifte meg.»

Ha en utmerket helg, se landskampen på Bohemen og drekk med begge henda, du trenger å komme i form til julebordsesongen som bare er noe få seriekamper unna.

Legg igjen en kommentar