Lektor Eggen – En trønders syn på livet og lyset.

Annans kamp om andreballen til André engasjerer. Erlend er en av mange VPN-lesere som er forbanna, men han har i tillegg gitt frustrasjonen kunstnerisk uttrykk i sitt leserbrev til oss. Anthony Annan er en snill gutt, og først og fremst en god fotballspiller. Craig Bellamy er svigemors drøm, og Odd Iversen har aldri drukket seg … Fortsett å lese «Lektor Eggen – En trønders syn på livet og lyset.»

Annans kamp om andreballen til André engasjerer. Erlend er en av mange VPN-lesere som er forbanna, men han har i tillegg gitt frustrasjonen kunstnerisk uttrykk i sitt leserbrev til oss.

Anthony Annan er en snill gutt, og først og fremst en god fotballspiller. Craig Bellamy er svigemors drøm, og Odd Iversen har aldri drukket seg sveiseblind på dårlig karsk.

Andre Muri er en provokatør og en rasist som utrolig nok ikke liker at en liten kødd drar han i pungen.

Skjønn det den som kan.

– Annan er først og fremst en god fotballspiller, sier Eggen. Standarden er altså satt. Vi vet nå hvilke egenskaper som verdsettes høyest når den endelige dom skal falle. Forlat
Annan hans synder, han kan spille fotball!

På samme måte er ikke Eggen en bitter arrogant tufs, han er først og fremst en bra trener.

Jeg har denne helgen lært at syndsforlatelse ikke kommer gjennom god oppførsel. Det kommer gjennom gjenvinning av andreballer og en haug med seriemesterskap. I hvilken grad dette er trøst for den neste stakkars bartefaen som glipper såpa i dusjen er uvisst. Apropos bitter, jo visst faen
er jeg også bitter i skrivende stund. Jeg har blitt frarøvet en høst med neglebiting og intens spenning, toppet med mer dritt enn noen kan forvente at en forvokst dobørste, en talentløs dommer og en jævla muppet kan produsere til sammen.

Men vi er Enga. Vi består, mens Hauge og Annan ikke blir å se i neste års Tippeliga.

Erlend H

(Bildet er opprinnelig knipsa av Gorm Kallestad / Scanpix, og pynta på av VPN)

Legg igjen en kommentar